Gondolkodnom kellene 15 hónaposnak gyerekágyon? Vagy ez így működik ennyi idősen?
- hiába a rácsvédő, ha fordul egyet, emeli a fejét is, szóval a rácsvédő felett hatalmasakat koppan a rácsba..
- a lábait mindig kidugja(ha átmenetileg belerakom ébren, vagy éjszaka alvás közben) és persze beszorul, vagy beakad..csak ugyanabban a pózban lehet mindig kivenni, ahogy bele került, de eléggé gyakorlott már, általában mire beérek, mert sír, addigra már kiügyeskedi sokszor. nem mindig.
- jelenleg majdhogynem keresztben alszik, térdig kint a két lába egymáson(olyan lehet, mint amikor lekötözik az embert)de úgy tűnik mélyálomban van és nem akarom most megzavarni, hogy kiszedem a lábait.
- meg mintha szűk lenne a hely..van, hogy hasról hátra fordulna, de ugye az oldalrács megállítja
de szóval borzalom az egész.
viszont eddig csak olyannal találkoztam, hogy nem való még a gyerekágy ilyen kicsinek. akkor mindenkinél ez így megy? vagy csak az én babám képes egy rácsos ágyból is balesetet kreálni?
és ha valami alacsony rekamié féleség..?
igen a leeséstől én is tartok, tegnap "kikönyörögte" a nagyágyat, épphogy kiszaladtam egy pillanatra, már esett is :(
ilyesmi kihajtható, alacsony, fej 3 oldalról védve.
meg van még az enyé nagymamánál porosodik, ilyet lehet tisztítani egyáltalán?
Ilyet, amit linkeltél semmiképpen nem használnék pici gyereknél.
Inkább leesésgátlós ágyat keress.
Én 18 hónaposan cseréltem fiamnál a rácsos ágyat leesésgátlósra. Amikor már biztosan közlekedett 2 lábon az ágyból kikelve, meg már hisztizett a rácsos ágyban, valahogy bezárva érezhette magát.
Nincs kor kőbe vésve, akkor veszel, amikor akarsz másik ágyat.
Az utazo agyat ismerem de olyanra gondolok ami kesobb is jo lehet. 5 os tudnal linkelni mire gondolsz?
Ha varrnek is ra hengert nem tudom még elkepzelni milyen agy praktikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!