Gondolkodnom kellene 15 hónaposnak gyerekágyon? Vagy ez így működik ennyi idősen?

Figyelt kérdés

- hiába a rácsvédő, ha fordul egyet, emeli a fejét is, szóval a rácsvédő felett hatalmasakat koppan a rácsba..

- a lábait mindig kidugja(ha átmenetileg belerakom ébren, vagy éjszaka alvás közben) és persze beszorul, vagy beakad..csak ugyanabban a pózban lehet mindig kivenni, ahogy bele került, de eléggé gyakorlott már, általában mire beérek, mert sír, addigra már kiügyeskedi sokszor. nem mindig.

- jelenleg majdhogynem keresztben alszik, térdig kint a két lába egymáson(olyan lehet, mint amikor lekötözik az embert)de úgy tűnik mélyálomban van és nem akarom most megzavarni, hogy kiszedem a lábait.

- meg mintha szűk lenne a hely..van, hogy hasról hátra fordulna, de ugye az oldalrács megállítja

de szóval borzalom az egész.

viszont eddig csak olyannal találkoztam, hogy nem való még a gyerekágy ilyen kicsinek. akkor mindenkinél ez így megy? vagy csak az én babám képes egy rácsos ágyból is balesetet kreálni?

2015. aug. 13. 22:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
14 hónapos a fiam, ugyanilyen dolgokat produkál alvás közben mint a te babád. Nem gondolkodtam neki kiságyon, félnék, hogy valahogy kiesne belőle ahogy forgolódik és dobálja magát éjszaka.
2015. aug. 13. 22:29
 2/16 A kérdező kommentje:

és ha valami alacsony rekamié féleség..?

igen a leeséstől én is tartok, tegnap "kikönyörögte" a nagyágyat, épphogy kiszaladtam egy pillanatra, már esett is :(

2015. aug. 13. 22:34
 3/16 A kérdező kommentje:

ilyesmi kihajtható, alacsony, fej 3 oldalról védve.

meg van még az enyé nagymamánál porosodik, ilyet lehet tisztítani egyáltalán?

2015. aug. 13. 22:36
 4/16 A kérdező kommentje:
2015. aug. 13. 22:37
 5/16 anonim ***** válasza:

Ilyet, amit linkeltél semmiképpen nem használnék pici gyereknél.

Inkább leesésgátlós ágyat keress.

Én 18 hónaposan cseréltem fiamnál a rácsos ágyat leesésgátlósra. Amikor már biztosan közlekedett 2 lábon az ágyból kikelve, meg már hisztizett a rácsos ágyban, valahogy bezárva érezhette magát.

Nincs kor kőbe vésve, akkor veszel, amikor akarsz másik ágyat.

2015. aug. 13. 22:44
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekünk utazó ágyunk van. Mi azért vettük, mert a babánknak nincs minden rendben a véralvadásával, így nagyon vigyázni kell az ütésekkel. De sztem a ti problémátokra is jó lehet. Egy egyszerű, aminél nem lehet emelni a szintet (az már úgysem szükséges) már 10 ezer körül van.
2015. aug. 13. 22:59
 7/16 anonim ***** válasza:
Mi hasonlo okok miatt 8 honapos koratol utazo agyban altattuk a nagylanyunkat.kb ennyi idosen, mint a tied kapott rendes agyat(ikea kura)a padlot pedig kiparnaztam alatta,igy ha le is esett,puhara.
2015. aug. 13. 23:03
 8/16 anonim ***** válasza:
És ha azt az ágyat amit belinkeltél, fordítva tolnád a falhoz. Majd később megfordítod. Nekünk ággyá alakítható kiságyunk van abban aludt a kislányom, és kb. 20 hónaposan vettük le a rácsojat. Akkor varrtunk neki egy hosszú kitömött hengert amit az ágy szélére erősítettünk, így nem gurult le. 4 éves kora 9ta galéria ágya van.
2015. aug. 13. 23:50
 9/16 anonim ***** válasza:
amit linkeltél nem való alvásra,ekkorának pláne.nekem úgyanígy alszik, varratam méretre rácsvédőt, 30cm széles,360cm hosszú,azóta nyugodtak az éjjelek :-)
2015. aug. 14. 00:08
 10/16 A kérdező kommentje:

Az utazo agyat ismerem de olyanra gondolok ami kesobb is jo lehet. 5 os tudnal linkelni mire gondolsz?

Ha varrnek is ra hengert nem tudom még elkepzelni milyen agy praktikus

2015. aug. 14. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!