1/15 anonim válasza:
Miért lenne? A babát nem érdekli, neked kell nézni, és neked kell, hogy tetszen. A babának nincs ízlése, divatigénye, neki teljesen mindegy. Ha te ezt néznéd napi szinten szívesen, akkor vegyétek meg ezt!
2/15 anonim válasza:
Ez inkább lányos, de a baba nem fog reklamálni érte :)
3/15 anonim válasza:
Nekem ez uniszex, nem lányos. Simán megvenném ha ez tetszene.
4/15 anonim válasza:
A barackszín egyértelműen lányos szín. Én nem vennék ilyet fiúnak.
5/15 anonim válasza:
Ha saját babának veszed, akkor nyugodtan. De ajándékba kisfiúnak nem vennék ilyet.
Mi is kaptunk lila együttest, ilyen rövidnadrág póló jellegű: sosem volt a fiamon, mert iszonyú lányos. Tudom, hogy a gyereket nem érdekli, de még így is bizarr lányruhába öltöztetni. De a kádunk pl rózsaszín, az egyáltalán nem zavar.
6/15 anonim válasza:
Teljesen mindegy, csak ne fekete vagy piros legyen. A barack szín NEM lányos szín, hanem egy szín.
7/15 anonim válasza:
Utolsó!
Verheted itt magad, hogy szerinted nem lányos, de a többségi társadalom megítélése szerint a barackszín igenis lányos szín. Az hogy téged ez nem érdekel, egy dolog. Én sem szoktam ezzel foglalkozni, max a ruháknál. De hogy milyen ágyneműben alszik ott nem kulcskérdés a szín. De a barack ettől még lányos, még csak nem is uniszex.
8/15 anonim válasza:
Nem venném meg se fiúnak,se lánynak.De inkább lányos.
9/15 anonim válasza:
Számoljunk már le azzal a tévképzettel hogy kisfiúnak csak a halványkék illik...
10/15 anonim válasza:
Nem csak halványkék illik. Lehet zöld, sárga, khaki, bézs, barna, narancs, és még nagyon sok szín. De te se mondd már, hogy kisfiúnak rózsaszín meg barack kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!