Mit vegyek egy kisfiúnak az első szülinapjára mikor akkor még csak 10hónapos lesz korrigálva? Vagy ezt ne is vegyem figyelembe?
Egész életében az lesz a szülinapja, amikor megszületett, és nem az a nap, amikorra ki voltál vele írva :-)
Vagyél neki fa építőkockát, azt nagyon szeretik, és készségfejlesztő is.
Ilyet még az életben nem hallottam...
A másik, ami elgondolkodtatott: mi a csudának fejleszteni egy 1 éves gyereket? Rengeteg játékot kell neki biztosítani, ilyenkor fedezi fel a közvetlen környezetét, sok színes dolog, eltérő tapintású anyagok, stb.
Vagy ezt érted fejlesztés alatt? Bocs, ha félre értettem.
Ilyenekből nem csináltam ügyet és nem adtam ki sok ezer forintot, az egyes szobák sarkaiba elhelyeztem egy egy karton dobozt, amibe sok sok számukra ismeretlen tárgyat tettem. Imádták kipakolni, meg néha vissza.
De a szülinap, az szülinap, kell valami különleges, egy éves korukban hangot kiadó játékokat kaptak, amit ők szólaltattak meg egy egy gomb megnyomásával, vagy tekeréssel. Az a két hónap se ide, se oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!