Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Honnan vegyek kiegészitőket?

Honnan vegyek kiegészitőket?

Figyelt kérdés
a 2,5 éves lányomnak most csináljuk a szobáját!a butorok fehérek és az ágya is fehér.szeretnénk "stílusosabbá" tenni a szobát. hol érdemes kiegészitőket nézni?(lehetőleg a neten is megtudjam nézni a kinálatukat)
2015. ápr. 3. 12:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen kiegészítőkre gondolsz? Ágytakaró? Díazpárnahuzat? Lámpabúra? Játéktartó doboz? Vagy pontosan mire?
2015. ápr. 3. 12:31
 2/8 anonim ***** válasza:
IKEÁ-ban sok kiegészítő van.
2015. ápr. 3. 12:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazábol minden johet!
2015. ápr. 3. 12:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Már ott is szét néztunk a butorokat onnan vettuk meg.de kiegészítőket nem találtunk ami tetszett volna.de azért koszi!!
2015. ápr. 3. 12:40
 5/8 anonim ***** válasza:

[link] [link]

De én pl nagyon sokszor csak ihletet merítettem innen vagy a Pinterestről és aztán én készítettem el a dekorációt (szintén fehér bútorok, halvány pasztel mentazöld fal és rózsaszín kiegészítők, úgy néz ki mint egy igazi csajos mesebirodalom).

2015. ápr. 3. 12:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Amazon, vatera, Brandon. Bár ha tudnád mit akarsz, egyszerűbb lenne
2015. ápr. 3. 12:48
 7/8 A kérdező kommentje:

Valami szép fuggony kéne ami illik a butorokhoz.

Játéktárolok valami halvány színben.

szőnyeg.

és szép képkeretek

2015. ápr. 3. 12:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Mamas&Papas.
2015. ápr. 4. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!