Tesóknál hogy praktikus megoldani a szekrény kérdést?
4 és fél éves lesz a nagy mire jön a pici. Legalább fél éves koráig szeretnénk ha a kicsi a mi szobánkba lenne. A nagynak most kisebb szekrényei vannak, ami helyett szeretnék egy toloajtós mesefigurás szekrényt venni nekik.
A kérdés az hogy praktikusság szempontjából hogy "rendezzük" be a szekrényt? A kicsi ruhái is ott legyenek? Mert ha hirtelen kell öltöztetni, mondjuk pelusozáskor vagy éjjel derül ki hogy ruha csere kell akkor a kicsit ott kell hagyni amit persze nem megoldható, és kivenni a közös szekrényből a ruhát.
A pelenkázó komodba meg nem szeretném rakni illetve nem tudom mennyi ruha fog beleférni... Vagy oda rakjam a kis bodykat ami esetleg hirtelen kellhet a közös szekrénybe meg a többit?
Gondoltam arra is hogy a mi szobánkba még egy nagyobb fajta komodot venni, de ugy látom hogy nem fog beférni...
Ti hogy csinálnátok/csináljátok?
Nálunk is 4,5 év korkülönbség van. :)
Az első fél évben velünk volt a kisebbik, a nagy külön szobában. Mikor még terhes voltam vettünk új szekrényt, betettük a nagyobbik lányunk szobájába, bepakoltam a cuccait és hagytam helyet a kisebbik lány ruháink is. De amíg velünk volt fél évig a kicsi, addig egy kisebb komódban tartottuk a ruháit, hogy ne kelljen berohangásznom a nagyobbik lányhoz (akár éjjel...).
Mi nem vettünk új bútort magunkhoz, hanem inkább felszabadítottam egy kis helyet a mi komódunkban. Fél év után egy szobába kerültek, és a nagy szekrényben van mindkettőjük ruhája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!