Szerintetek milyen pelenkázó szekrény lenne praktikus?
Figyelt kérdés
Mivel nagyon pici a "babaszoba" (ha lehet szobának nevezni) 8 m2,ezért csak egy kiságy és egy komód fér el ami egyben pelenkázó is lenne. Milyet érdemes csináltatni? Csak fiókosat,vagy fele a szekrénynek ajtós legyen,a másik fele fiókos? Csak azért ilyen fontos,mert más pakolási lehetőségem sajna nincs,és nem tudom melyik praktikusabb sok ruha tárolására,illetve pelenka stb. tárolásra. Köszönöm szépen a válaszokat!
nekünk is pici a babaszoba. a kiságy alatt van egy hatalmas fiók, abban vannak a ruhái, amiket éppen hord. a pelenkázó alatt egy fiók, abban a pelenkák, kenőcsök, popsitörlő, stb. és alatt kinyitható szekrény van. minden elfér ezekben, ami kell. küldök linket is, hasonló a miénk:
Nekem ilyesmi volt, csak nem 4, hanem 3 fiókos. Nagyon szerettem, minden elfért benne ami kellett. Kisruhák, előkék, pelenka, popsitörlő, baba gyógyszerei, minden.
Szia, én legfelülre tennék egy polcot is, hogy ha gyorsan ki kell kapni valamit, akkor ne kelljen a fiókot húzogatni, abban kutakodni. Amúgy a polcos-ajtós-fiókos verzióra szavazok, mert abban átláthatóbban lehet pakolni. De ha amúgy te csak fiókosba jobban szeretsz pakolni, akkor olyat... te fogod használni és az a praktikus amire jobban rááll a kezed. :)
szerintem kombi kiságy legyen és akkor egyben van az egész.
2014. jan. 16. 10:08
9/14 anonim válasza:
Annak idejen en is sokat tanulmanyozam ezt mivel az en kisfiam szobaja is picike volt. Vegulis olyan kisagyat rendeltunk amihez hozza van csattolva a pelenkazo. Nem tudom pontosan, hogyan keressek ra mivel kulfoldon elunk es mi eBay-rol rendeltuk annak idejen (mar 4 eve). A pelenkazo kesobb lecsattolhato a kisagy reszrol es a kisagy atalakithato gyerekagynak ami kb. 5 eves korig hasznalhato. Mi amikor lecsattoltuk akkor a fiodos reszt az agya melle tettuk es ezen vagy egy pici lampa.
Ilyen volt a mienk csak nekunk egyedul a kisagy meg a szekreny volt meg a tobbi nem fert volna el sajnos:
9-es valaszado vagyok. Jaj ne haragudj kedves kerdezo most olvasom, hogy nallad mar egy szekreny nem ferne el. Ilyen esetben jobb valasztas amit a tobbiek linkeltek. Bocsi megegszer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!