Szerintetek milyen pelenkázó szekrény lenne praktikus?
Figyelt kérdés
Mivel nagyon pici a "babaszoba" (ha lehet szobának nevezni) 8 m2,ezért csak egy kiságy és egy komód fér el ami egyben pelenkázó is lenne. Milyet érdemes csináltatni? Csak fiókosat,vagy fele a szekrénynek ajtós legyen,a másik fele fiókos? Csak azért ilyen fontos,mert más pakolási lehetőségem sajna nincs,és nem tudom melyik praktikusabb sok ruha tárolására,illetve pelenka stb. tárolásra. Köszönöm szépen a válaszokat!2014. jan. 16. 09:32
11/14 anonim válasza:
12/14 anonim válasza:
Hasonló problémánk volt nekünk is anno. Mi végül asztalossal csináltattunk méretre egy olyat, amin a pelenkázó feltét alatt még van egy nyitott polc, azalatt pedig egy 2 ajtós kisszekrény (benne 3 polccal). Ez 2012 végén 14.000 Ft volt, én nagyon szeretem.
A kiságy alá pedig 2 ilyet vettünk, ebben tárolom a már kinőtt/még nagy ruháit a Kisfiamnak (van hasonló zöldben is), nagyon praktikus:
13/14 anonim válasza:
Mi pedig úgy oldottuk meg, hogy vettünk egy rendes különálló kiságyat, és egy nagy szekrényt, aminek a felső része polcos, ajtóval, alul pedig 3 fiók van. A kiságyra rá egy merev pelenkázólap, amit, ha nem kell, le lehet állítani a földre az ágy mellé. Kis polc az ágy fölé, ezen a piperecuccok, pár pelus, stb. Szerintem nem elég a pelenkázószekrény. Legalábbis nekünk tuti nem lett volna elég. A lányom a mi szobánkba került, mert a fiamé is nagyon kicsi, még egy ágy sem fért volna el pluszban. Így maradt a mi szobánk "vége", ami 185 hosszú, és az ajtónyílás miatt 65cm szélesség.
14/14 A kérdező kommentje:
Húúú köszönöm a sok praktikus választ!!!! Az ágy alatti tárolás szuper ötlet! Ha járunk az Ikea felé,meg is nézem a tárolót!Sajnos a kombi kiságy sem fér el,mert ráadásul tetőtérbe lakunk ,úgyhogy a fal meg srég :/ Úgy csináltatnánk a szekrényt asztalossal,de sajna túl nagyot nem tudunk.Azt hiszem akkor az 1 ajtós és 3-4 fiókos verziót választom,mert személy szerint én nagyon szeretem a fiókokat. Illetve nagyon jó ötlet a polc a pelenkázó felé! Köszönöm a válaszokat!!! Szép estét! :)
2014. jan. 16. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!