Babaágynál milyen legyen a fej és a lábtámla?
Ha jön a foga, vannak direkt arra való dolgok, amiket rághat.
Nekem mindegy, védjed a rácsvédődet, de ha már a fél világ felfogta, hogy VESZÉLYES lehet a rácsvédő miközben haszna gyakorlatilag a dekoráláson kívül érdemben NINCS, akkor inkább maradhatnál csendben. Persze a gyártók a hozzád hasonlókra építenek, hogy az isten pénzét is le lehet rólad húzni a hamis biztonságérzettel még akkor is ha szakemberek tízezrei hangsúlyozzák vagy 10 éve, hogy nincs rá szükség, sőt kifejezetten nem ajánlott! Gondlom annyit beszélsz angolul, mint az átlag magyar, hogy yes, ok, coca cola, úgyhogy hiába linkelek be neked ide tanulmányokat, ajánlásokat, esetleírásokat, úgysem értenél meg belőle semmit, meg amúgy is bemagyaráztad már magadnak, hogy te jobban tudod, de lassan elmondom, hogy hátha van aki megérti:
A rácsvédő nem védi meg a gyereket semmiféle valós veszélytől. Ha meg is akadályoz valamit, az apróság, ami nem okoz bajt. Szó sincs arról, hogy eltöri a lábát a gyerek meg ilyenek. Ezt hosszú hosszú évek óta szakemberek tízezrei igyekeznek hangsúlyozni és azt is igyekeznek megértetni az emberekkel, hogy ezzel szemben nagyon is valós veszélyei vannak a dolognak.
És jellemző, hogy figyelmen kívül hagytad, és csak azt írtad, hogy nem tekeri a fejére, ha jól meg van csomózva. Nem, nem tekeri a fejére, de felkúszik odáig álmába beékeli a fejét a jó kis puha rácsvédődben, a feje a puhaságba nyomástól nem tud hőt le adni a baba elkezd túl melegedni, emellett meg a kis orrát és száját is belenyomja az anyaba és megfullad. Az, hogy valamilyen úton-módon magára tekeri, az is egy veszélye, de csak a másik.
12 hónapos kor felett már szabad használni, ugyanis ezek a veszélyek elmúlnak addigra, DE ezeken a veszélyeken kívül meg a kimászást és kiesést is segíti a gyereknél, mivel rá tud lépni, hogy kimásszon.
Használd egészséggel, engem nem érdekel, mindenki a saját gyerekéért felelős, de azért gondolkozzál már el azon, hogy te kétségbe vonod a fél fejlett világ orvosainak, szakembereinek a tanácsát, véleményét, eredményeit, és szinte lehülyézel mindenkit, aki nem a te egy-két gyereked alapján mondja a véleményét, hanem esetleg több ezer, tízezer, százezer, millió gyerek és eset alapján.
Ki mondta, hogy éjszakára adjál neki rágókát? Mikor felügyeled akkor kell neki ilyeneket adni.
Hát ha hülye vagyon, azon nem lehet segíteni, sajnálom. De mit is várunk, azt se fogják fel a szülők évtizedek óta, hogy együtt aludni is veszélyes a babával, még hirdetik is büszkén meg egész mozgalmak is vannak arra, hogy rakják a szülők maguk közé, az meg senkit nem érdekel, hogy veszélyei vannak, még az a hülye, aki ezt kimondja, ugyanerre vagy ékes példa itt is. Nem is bánnám, ha te magad ezt gondolnád, de hogy meg is akarod téríteni a népet a veszélyes hülyeségedre, ahelyett, hogy átgondolnád lehet nincs igazad, az azért durva.
"nem fogok csendben maradni,azért mert más a véleményem. én beteszem a rácsvédőt,te meg nem,ennyi"
És nem ennyi, mert te szakemberek tízezreinek (vagy mindenkit összeadva, mert nem csak az ámerikái orvosok vannak a világon, akár százezreinek) a véleményére mondod, hogy hát az ilyen hülye kutatásokat nem kell elhinni, meg fontosabb a rácsvédő mint nem. Szerintem itt nem az én hozzáállásommal van a baj. Tőlem beteheted, engem az csesz fel, hogy sutba dobod rohadt sok nálad sokkal okosabb és tapasztaltabb ember véleményét, mert hogy te majd jobban tudod, meg azt nem kell elhinni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!