Hogyan rendezzem be a baba szobat?
Kombi kisagyat vegyek,vagy simat. Kell-e pelenkazo?
Mik azok a dolgok, amik csak reklamfogasok?
mi ilyet vettünk, mert úgy voltam vele, hogy pár év múlva nem szeretnék újra ágyat venni :) én szeretem...
reklámfogásokat estig lehetne szerintem sorolgatni, ha végigvennék mindent...: pl: szivacs a kiskádba (vettünk-egyszer fektettem rá, sokkal egyszerűbb kézben fürdetni) bébi körömvágó olló (teljesen jó az amivel magatoknak vágod) , mosdószivacs (soha nem használtam, pedig kaptunk) vízhőmérő (ami a kezednek kellemesen meleg az pont jó a babának - nálunk férjem ragaszkodott hozzá hogy vegyünk, én megcsináltam a vizet, hogy szerintem ez így jó, férjem megmérte hány fokos és láss csodát annyi amennyit a nagykönyv ír :D - azóta se vette elő :) )cumis üveg sterilizáló: (simán leforrázod és kész ) hirtelen ezek jutottak eszembe :)
koszonom! Az a baj, hogy kulfoldon csak olyan kombi agyat lehet kapni, amin a pelenkazo nagyon kicsi. Csak kb 3 kicsi fiok van benne. A rendes pelenkazo pedig mind oldalfekvos, es egyszeru. Nincs fiok, es attol kicsit tartok, hogy cuki kosarakba pakoljak,mert a kicsi is fog pakolni benne... szoval nem biztonsagos, hogy oda tegyem a kremeket, stb.
Amit neztem meg, az a furdeto-pelenkazo allvany, de sok negativumot hallok... Nem tudom, hogy mikeppen kene ezt kikuszobolni.
ami alap dolog az ágy nekünk 140*70es van, pelenkázó, 3fiók ápolási cuccok, tápszereket tartom itt, meg gondolkodtam hogy alap ruházatot teszek bele, ha váratlanul öltöztetni kell ne keljen a szekrényhez rohanni, és 3polcos rész ebben a popsitörlő és a pelus készletet tartom. és van a gyereknek egy két ajtós, polcos/akasztós szekrény és van egy pici polc is, amit a pelenkázó alá is be tudok tenni, de most a kiságy mellett van, azon van a légzésfigyelő és a textilpelenkák. nekem van bent egy ágy, mert még nála alszok. nekem ezek a alap dolgok, több nem is kell. a kiságyat tudjuk majd tovább is használni leesésgátlóval, a pelenkázót pedig komódként, ha leszedem a toldót róla tehát ez a bútor még pár évig jó lesz a fiamnak.
fölösleges az ágynemű, amit írtak már. baldachin csak pór fogó, paplan túl merev hogy kényelmes legyen. párnát próbáltam használni, de a fiam nem tudta a kezeit rendesen rakosgatni mert mindig beleakadt. tehát nem használom. takarózni puha plédet használunk. a rácsvédő is jó dolog és a lepedő.
nekem egy alap kiságyban alszik a lányom, egy komód tetejére ment a pelenkázólap, a komódban vannak a ruhák.
Kinek mi a reklámfogás: nekem kell a vízhőmérő, mert hidegebbnek érzem a vizet a kezemmel fürdésnél. Szivacsunk (mármint az a szivacs, amire ráfekteted) ugyan nincs, de van a kádra szerelhető support, a mai napig abban fekszik a kislány (7 hós lesz). Az az egyetlen "szabad" fél órám van összesen a nap folyamán, szóval én biztos sírnék, ha nem vettem volna meg.
Ami nekünk nem vált be az az utazóágy és a babakocsi mózeskosara. A pihenőszékben nálunk is megy a sírás, Adamo hintában sincs el egyelőre, bár időnként használva van ill. később még tutira jó lesz. A barátnőmnél a pihenőszékben alszik a baba, szóval ezt is gyereke válogatja. Ami még nem jött be, az a babaerszény volt. Mikor kisebb volt nyaklott benne, később pedig nem fért már bele fektetve. Ja, és vettem egy vagonnyi cumisüveget, de eddig még egyik sem kellett, mert szopizik. A testvére tápszeres volt, nem hittem, h menni fog.
ja, igen: nekem nyugodtabban alszik a baba paplan alatt, mint hálózsákban, szóval nálunk ez is bevált (ez a párezres ikeás van). A baldachin nálunk is porfogó volt az elsőnél, most nem is vettem, de van olyan ismerős, aki használja, mert egy szobában van a picivel és a tévé fényeit mérsékli.
Tényleg mindent egyénileg kell kitapasztalnod, ha vmire szükség lesz, bmelyik webáruház meghozza pár napon belül.
BéBé-jou kád vált be nálunk állványostól. A kis fürdőben összecsukva/felakasztva szépen elfér. Az összerakása meleg vízzel való megtöltéssel együtt három percet vett igénybe.
Persze a kis fürdő előnye, hogy a kádacska szinte a WC fölé került az állvánnyal, így abba lehetett leereszteni a vizet, ráadásul a zuhanycső is odaért, így vízzel teli kádat sosem kellett emelgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!