Mit gondoltok erről az Ikeás bútorkombinációról?
Babaágy: [link]
Gardrób:
Szekrény:
és ehhez a pelenkázó elem.
Nagyon gagyi minőség szerintetek?
Nekem is tetszik,csak nem venném meg fehérbe.
Ha a gyerkőc nagyobb lesz és szeret majd rajzolni,tuti hogy az első dolga szekrény rajzolása lesz.
Tapasztalat. :D
Én nem vennék ennyire gyerekes bútort, meg amúgy is kevés fér bele.
Az ágy ok, mert nyilván nem egy francia ágy lesz az első ágya :) de nálunk szuper volt egy komód, arra egy pelenkázó feltét, a komód rendes bútor volt, csak előrrébb húzva, de a feltét a falhoz rögzítve. ilyeneket láthatsz a neten sokat, de lehet ikeás komóddal is. Szekrénynek pl tök jó a Pax szekrény, legalább fér is bele cucc. Hidd el lesz bőven, majd mikor növi ki a ruhákat, meg veszed a nagyobb méreteket netán kapjátok.
Szépek ezek a bútorok, de a fehér nem praktikus szín.
Én sem támogatnám a fehéret. Szekrényből pedig szerintem is jobb lenne egy "felnőttesebb" alacsony komód, amibe belepakolsz, az még később is jó lesz, tudjátok használni. A kiságy és esetleg a pelenkázó, az teljesen belefér.
A gardrób egyébként szerintem meg sem telne, mert egy babának nincs akasztós ruhája, hacsak nem vagy annyira pedáns és időmilliomos, hogy mindig kivasald neki a ruháit, és mindegyiket fogasra akaszd, és elrendezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!