Használ valaki Stokke Care pelenkázót? Érdekelne, hogy amikor már izeg-mozog a baba akkor is lehet ott pelenkázni?
Ne vegyél, nem praktikus.
Kicsi a felenkázó része, nemctudtam semmit a tetejere tenni, mert akkor a sért nem fért el rajta, s jobban kéznél lett volna fent a gyerek mellett.
A polcok mivel nem zártak, porosodott benne a cucc, s 7 hónaposan felállt a fiam, lehetett kiszedni a fiókokat, mert mindig kihúzta, kipakolta.
Eladni alig tudtam, mert mindenki drágának találta, örültem hogy megszabadúltam tőle!
A második gyereknek hagyomásos nagy pelenkázoszekrénT vettem, ami komóddá alakítható majd.
Sokkal jobb, jobban pakolható, s nem látszik mi van benne...
Köszi szépen!
Be tudnál linkelni olyat amit te vettél másodjára?
Én nem vagyok túl magas, olyan 170, de nekem kissé magasnak tűnt a felső polc, amin a pelenkázó matrac van, de az üzletben azt mondták hogy állítható a magassága, szóval lejjebb vihető.
És még egyszer köszi!
Ágyat már megvettem, a Sleepit az nagyon tetszett, de ezen én is gondolkodtam.
Őszinte leszek, én nem ismertem ezt a szekrényt, de 50-80 ezer forintot nem adnék érte! Most komoly? Feleennyiért sokkal jobb pelenkázó szekrények vannak.
Én vettem egy merev pelenkázót a kiságyra, majd Libero pontokért rendeltem a kiságyra köthető kis textil tartót, aminek 3 zsebe van, abba tettem a pelenkát, krémet, popsitörlőt, testápolót. Ennyi, kb. 5 ezer forintomba került.
1 éves koruk után a gyerekeket legtöbbször mindenki az ágyon pelenkázza, annyit mocorognak.
Ez egy jól kihasználható, jól pakolható, nagy pelenkázó felületű szekrény. Ez a fajta tényleg jó!
Az a jó magasság, ha köldökig ér, vagy a fölé a pelenkázó!
Akkor nem fáj a hátad, nem kell hajolni.
A kiságyból nem akarlak kiábrándítani, de abból is jobb aminek a két vége teli, vagyis minél kevesebb a rács, mert 3-4 hónaposan már bejárja a kiságyat ahogy mozog, majd forog, s kidugja a kezét lábát, de vissza húzni nem tudja!
Hiába a rácsvédő, az alatt is kidugja.
A második gyereknél már tudja az ember mi a praktikusabb...
Ez a fajta a Tuti kiságy!
130 ezer az ara es nem ezzel volta bajom. En agyon nem pelenkaznek.
De köszönök mindent meg nézelődik.
Igazad lehet! :D
Köszi szépen a választ, még átgondolom, mit is veszek, mire is lehet szükségem.
Miért nem a legjobb választás?
Te milyet vettél?
Az ágyikóval elégedett vagy?
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!