Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Hasznalt vagy uj legzesfigyelo...

Hasznalt vagy uj legzesfigyelot vennetek?

Figyelt kérdés

2014. júl. 2. 12:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Légzésfigyelőt mi újat vettünk, de nem az agyonimádott Angelcare-t. Sajnos nem nagyon ismerik, pedig a legszuperebb légzésfigyelő a magyar fejlesztésű és gyártású Álomvirág. 3 lapja van, lefedheted vele az egész kiságyat és szuperérzékeny. Soha nem volt téves riasztásunk, két gyermekünknél használtuk, s rajtuk kívül még 4 másik rokon kisgyerek nőtt fel a használatával. Jóval olcsóbb és szuper, én mindenkinek csak ezt ajánlom azóta.
2014. júl. 6. 07:57
 12/17 Dreigang ***** válasza:
Kórházban vettük újonnan a kétlapos Angelcare-t 20 eFt-ért, egy éve tökéletesen működik.
2014. júl. 7. 22:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Mi rengeteg dolgot örököltünk illetve kaptunk kölcsön. Például a légzésfigyelőt is. Tehát ha úgy nézzük akkor használt. Több bababoltban lehet havi 2-3000-ért bérelni légzésfigyelőt. Az is használt. Használtabb mintha egy bébi után megvennéd valakitől. Arra figyelj,h jó minőséget vegyél, Angelcare-t például. (Én nem venném meg újonnan.)
2014. júl. 9. 07:32
 14/17 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek!Aranyosak vagytok, hogy irtatok.Angelcare-n kivul milyet erdemes venni?
2014. júl. 10. 08:56
 15/17 anonim válasza:
Mi Jó minőségüt (angelcar) kölcsönöztünk, de ha vettünk volna is csak használtat.
2014. júl. 11. 10:02
 16/17 anonim válasza:
A kölcsönzőből 2 félét vittünk, egy olcsóbbat és egy drágábbat (angelcar), első este az olcsóbbat tettük be, éjjel a 4. vakriasztás után lekapcsoltam, másnap az angelcar-t tettem be, amíg használtuk kb 3 szor volt vakriasztása, az is valószinüleg a merülő elem miatt.
2014. júl. 11. 10:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha találok jót használtan,akkor azt... ha béna vagyok veszek egy újat :)
2014. júl. 11. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!