Vennétek új cumit emiatt?
Figyelt kérdés
16 hónapos a babám, és 6 hónapos volt mikor vettem neki egy cumit, amit most használt először, alváshoz, eddig nem fogadta el soha, most odaadtam neki és úgy aludt hogy cumizott. A belsejében, hiába főzöm ki, ilyen gyöngyház színű lerakódás van. Nem tudom hogy az szennyeződés-e benne és vennem kéne neki egy újat, vagy amúgy is benne lenne. Avent, lapos cumi.2014. jún. 29. 16:04
1/8 anonim válasza:
Belefojt a víz amikor elmostad és azt látod benne. Sajnos az aventos cumit ilyenek. Gondolom sterilizáltad és úgy adtad oda neki. Semmi baja se lesz tőle én nem vennék másikat.
2/8 anonim válasza:
Már csak azért is vennék, mert más méretű cum kell egy 6 hónaposnak és egy 16 hónaposnak.
3/8 anonim válasza:
2 éves lányom 0-6os cumit szereti. Azért a méret miatt nem kell új cumi
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, ő is csak ezt az egy méretet fogadja el, nagyobbaktól alapból öklendezik. Köszi, akkor nem veszek másikat, csak nem lesz baja tőle. Igen stereilizáltam.
2014. jún. 29. 20:23
5/8 anonim válasza:
az állkapocs és a fogfejlődés miatt kell a nagyobb méretű. más a kialakítása és a mérete.
6/8 A kérdező kommentje:
Csak a nagyobbat nem veszi a szájába, tehát cseszhetem ha azt adom :) Egyébként a fogaknak az a legjobb, minél kisebb valami van a szájában, sőt az ha egyáltalán nincs, de ha már van, minél kisebb és laposabb, hogy ne deformálja, mert az a tipikus "o" alakú kopás lesz akkor bennük.
2014. jún. 29. 22:48
7/8 anonim válasza:
belement a víz, azért olyan, mintha vízcseppes száradás lenne rajta. Ez nem gond.
Egyébként én max. 3 havonta cseréltem a cumikat ugyanúgy, ahogyan a fogkeféket is szoktuk.
Tényleg érdemes lenne figyelni arra, hogy a korának megfelelőt kapja. Esetleg próbálkozhatsz a korának megfelelőből szilikonossal vagy sima gumival vagy szimetrikus kialakításúval vagy asszimetrikussal- egy korcsoportból is legalább 10 féle van, a márkákról nem is beszélve...
8/8 A kérdező kommentje:
legalább 20 félét vettem meg, szerintem többet költöttem már cumira mint cumisüvegre, simán. Ez az egy kell neki, és a kicsi fajta, nagyobbtól öklendezik.
2014. jún. 30. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!