Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Hasznalt vagy uj legzesfigyelo...

Hasznalt vagy uj legzesfigyelot vennetek?

Figyelt kérdés

2014. júl. 2. 12:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

használtat használtunk, semmi gond nem volt vele.

Úgyis kipróbálod, mert ha csak üresen gyerek nélkül bekapcsolod, akkor nyilván azt érzékeli, hogy nem lélegzik, így nemsoká úgyis sípol.

Amióta gyerekem van rájöttem, hogy fölösleges mindent újonnan megvenni, mert azt nem lehet bírni anyagilag, így bátran veszek már sokmindent használtan. Azelőtt soha nem vettem használtat ruhából sem, még turiba sem voltam :)

Persze cumi, cumisüveg ilyesmiből csak újat!

2014. júl. 2. 12:41
 2/17 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább típusfüggő, hogy jó-e, nem számít, hogy használt. Mi kaptunk kölcsön egyet, amit használtan vett az illető, semmire nem volt jó, folyton riasztott feleslegesen. Aztán vettünk egy másik típust használtan, és az meg szuper.
2014. júl. 2. 12:41
 3/17 anonim ***** válasza:
használtat vettünk
2014. júl. 2. 12:42
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jo a hasznalt is. En 8000 Ft-ert vettem egy ket lapos Angelcare figyelot. Ujonnan azt hiszem a tobbszorose lett volna. Elromolva biztos nem volt sosem, mivel eletvedelmi eszkoz, igy nem javitjak meg, hanem ujat kell venni. Na ezt jol leirtam, de remelem erted :-)
2014. júl. 2. 12:43
 5/17 anonim ***** válasza:
Használtat vettünk.
2014. júl. 2. 12:48
 6/17 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!Valoszinu hsxnsltst veszek, mert az uj ara eleg draga.Angelcare ac 401-et neztem kozel 40ezer az uj ara hasznaltan meg 22.Akkor nem kell attol tartani, hogy nem mukodik?!

Es mellszivo?Gaz ha azt is hasznaltan veszek?Eddig mindent hasznaltan szereztem be, csak ezzel a ket dolgokkal kapcsolatban vannak ketsegeim.

2014. júl. 2. 12:50
 7/17 anonim ***** válasza:

Én is az Angelcare AC 401-et akarom megvenni és sokat dilemmáztam, hogy használtat, vagy újat vegyek. Nem vettem még meg, de úgy döntöttem, hogy új lesz, mert azt 25000 körül el lehet adni és akcióban 36000ért van pelenkakukával együtt. A pelenkakukát odaadom majd mellé ajándékba, így 11000Ft körül lesz a légzésfigyelő. Egy használtat pedig 2. vagy 3. használatból már én sem szívesen vennék meg. Aztán lehet, hogy ugyanúgy eladható lenne, nem tudom.

Mellszívót én kaptam tesótól, mosogatógépben kimosom, aztán kifőzöm. Tehát nekem az használt lesz.

2014. júl. 2. 12:58
 8/17 anonim ***** válasza:

mellszívót én újat vettem (légzésfigyelőt használtat használtunk)

Ha ki lehet sterilizálni minden részét amin kereszütl megy a tej, akkor nem lehet gond.

A kórházba is egy mellszívó volt bár a cicihez rakós rész mindenkinek külön volt.

2014. júl. 2. 13:19
 9/17 anonim ***** válasza:
Mellszívó az első használatig steril, utána már tökmindegy majdnem, hogy honnan van. Arra kell odafigyelni, hogy a gumi alkatrészek ne legyenek elöregedve. Szerintem simán vehetsz használtan, egy csomóan vagyunk, akiknek nem jött be, így alig használt.
2014. júl. 2. 13:24
 10/17 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek!Sokat segitettetek :)
2014. júl. 2. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!