használtat használtunk, semmi gond nem volt vele.
Úgyis kipróbálod, mert ha csak üresen gyerek nélkül bekapcsolod, akkor nyilván azt érzékeli, hogy nem lélegzik, így nemsoká úgyis sípol.
Amióta gyerekem van rájöttem, hogy fölösleges mindent újonnan megvenni, mert azt nem lehet bírni anyagilag, így bátran veszek már sokmindent használtan. Azelőtt soha nem vettem használtat ruhából sem, még turiba sem voltam :)
Persze cumi, cumisüveg ilyesmiből csak újat!
Koszonom a valaszokat!Valoszinu hsxnsltst veszek, mert az uj ara eleg draga.Angelcare ac 401-et neztem kozel 40ezer az uj ara hasznaltan meg 22.Akkor nem kell attol tartani, hogy nem mukodik?!
Es mellszivo?Gaz ha azt is hasznaltan veszek?Eddig mindent hasznaltan szereztem be, csak ezzel a ket dolgokkal kapcsolatban vannak ketsegeim.
Én is az Angelcare AC 401-et akarom megvenni és sokat dilemmáztam, hogy használtat, vagy újat vegyek. Nem vettem még meg, de úgy döntöttem, hogy új lesz, mert azt 25000 körül el lehet adni és akcióban 36000ért van pelenkakukával együtt. A pelenkakukát odaadom majd mellé ajándékba, így 11000Ft körül lesz a légzésfigyelő. Egy használtat pedig 2. vagy 3. használatból már én sem szívesen vennék meg. Aztán lehet, hogy ugyanúgy eladható lenne, nem tudom.
Mellszívót én kaptam tesótól, mosogatógépben kimosom, aztán kifőzöm. Tehát nekem az használt lesz.
mellszívót én újat vettem (légzésfigyelőt használtat használtunk)
Ha ki lehet sterilizálni minden részét amin kereszütl megy a tej, akkor nem lehet gond.
A kórházba is egy mellszívó volt bár a cicihez rakós rész mindenkinek külön volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!