A baldachinnak van vmi funkciója? Vagy csak jól mutat és ennyi?
Figyelt kérdés
2014. jún. 10. 11:04
1/17 anonim válasza:
Igen, mert jól mutat, ja, és mert remekül fogja a port :)
2/17 anonim válasza:
és azért is jó, mert éjjel a vaksötétben tökéletesen bele lehet gabalyodni és akkor játszhatsz a gyereknem szellemesdit :D
3/17 anonim válasza:
Nekünk nem volt baldachinunk, és (is) tök feleslegesnek tartom, viszont a barátnőméknek volt, ő azt mondta azért jó, mert ha felkapcsolja éjszaka a csillárt, akkor egy kicsit lefog a fényből, nem a gyerek szemébe világít az összes izzó. Ebben is van valami, de mi ezt megoldottuk egy éjjeli lámpával.......
4/17 A kérdező kommentje:
Én is azon agyalok kell-e nekünk, de akkor lemondok róla. Baldachintartó vas+baldachin, több ezer Ft-os plusz lenne, és ezek szerint feleslegesen. Köszi a válaszokat!
2014. jún. 10. 11:37
5/17 anonim válasza:
Én a barátnőmtől kaptam a kiságyat, és köszöntem szépen, de nem kértem hozzá a baldachint. Szerintem is felesleges. 14 hós a fiam, nem hiányzott eddig. (Ezután meg pláne nem fog...)
6/17 anonim válasza:
Nekünk van kettő is, egy szokványos télre, állítólag kuckósabb lesz a babának tőle, de én csak a porfogó és cuki funkciót látom belőle. Nyárra viszont felraktunk egy teljes baldachint (Ikeás), ami az esetleges szúnyogok ellen védi a babát. Ez tényleg hasznos.
7/17 anonim válasza:
Elvileg kuckósabbá teszi az ágyat és a babák szeretik....nehogy már az árán múljon a dolog, most komolyan, nem tétel... Szerintem szép, nekünk van, de ízlés dolga
8/17 anonim válasza:
Tök jól fogja a port, és nálunk a forgó nem tudott forogni a kiságy fölött, úgyhogy én pár héten belül leszedtem.
9/17 anonim válasza:
Azért mert valakinek van le kell pontozni....ettől nektek most jobb mi??? Nekem nem lett rosszabb :)
10/17 Anika70 válasza:
Nekem volt, mert valóban kuckósabbá tette a kiságyat, de kislányom hamar rájött, hogyan lehetne letépni, úgyhogy amikor már bele tudott kapaszkodni, akkor levettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!