A Baldachinnak milyen funkciója van?
Én is árnyékolásra használom,este amikor felkapcsolom a villanyt,ne vakítsa el a picit a hirtelen éles fény.Amúgy nekem se lenne,ha nem kaptam volna,mert sajnáltam volna ilyesmire költeni.
3 és fél hónapos kiscsaj anyukája
En sotetkeket vettem, nem atlatszot.
Az ablakon nem volt redony, csak sotetito, ami nem sok mindent ert, es a babaagy az ablakhoz kozel volt, igy en ezzel arnyekoltam. A masik ok az, hogy a ferjem hajnalban kel, mert koran kezdodik a munkaja, egy szobank van, a baba is itt alszik. A ferjem vaksotetben nem tud elkeszulni, ha viszont a baldachin elhuzasa nelkul lampat kapcsolunk, akkor a gyerek is felebred, utana pedig nyugos.
Ugyhogy en kifejezetten hasznosnak latom, az egy masodlagos dolog, hogy emelett meg jol is mutat, aranyos es a fiunknak tetszenek a sotetkek anyagon levo aranyszinu csillagok, amelyeket hosszan nezeget.
Teny, hogy a mi lakasunkban a fuggonyanyagbol keszultnek nem lenne semmilyen funkcioja a dekoralason kivul, mert az sem a fenyt, sem az esetleges huzatot (rossz az ablak szigetelese) nem fogna fel. De ez a fajta igy nagyon jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!