Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Baldachinnak milyen funkciój...

A Baldachinnak milyen funkciója van?

Figyelt kérdés
Persze, mutatós, de azonkívül?
2009. febr. 24. 16:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ha a nap pont az ágyába süt nyáron,akkor árnyékol :) - ennyit hallottam a funkciójáról
2009. febr. 24. 16:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Régen a hideg várakban éjszakára behúzták a baldachinos ágyak függönyét, így egy kicsit melegebb volt odabent.
2009. febr. 24. 16:48
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Azonkívül a világon semmi szerintem. Elég hamar eljön az a kor amikor elkezdik húzigálni és cibálni, anyuka meg leszereli. Ha nem kapsz valakitől illetve nem vagy annyira ügyes, hogy a bolti ár töredékéért meg tudod varrni, akkor megvenni nem igazán érdemes.
2009. febr. 24. 16:49
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Ahol sok a bogár ott is használják, hogy mondjuk ne csípkedjenek agyon a szúnyogok. (Ha egy benn ragad, akkor ciki)
2009. febr. 24. 16:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is árnyékolásra használom,este amikor felkapcsolom a villanyt,ne vakítsa el a picit a hirtelen éles fény.Amúgy nekem se lenne,ha nem kaptam volna,mert sajnáltam volna ilyesmire költeni.

3 és fél hónapos kiscsaj anyukája

2009. febr. 24. 17:16
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
Nincs igazán funkciója, csak dísz. Mondjuk tényleg szép.
2009. febr. 24. 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

En sotetkeket vettem, nem atlatszot.

Az ablakon nem volt redony, csak sotetito, ami nem sok mindent ert, es a babaagy az ablakhoz kozel volt, igy en ezzel arnyekoltam. A masik ok az, hogy a ferjem hajnalban kel, mert koran kezdodik a munkaja, egy szobank van, a baba is itt alszik. A ferjem vaksotetben nem tud elkeszulni, ha viszont a baldachin elhuzasa nelkul lampat kapcsolunk, akkor a gyerek is felebred, utana pedig nyugos.

Ugyhogy en kifejezetten hasznosnak latom, az egy masodlagos dolog, hogy emelett meg jol is mutat, aranyos es a fiunknak tetszenek a sotetkek anyagon levo aranyszinu csillagok, amelyeket hosszan nezeget.

Teny, hogy a mi lakasunkban a fuggonyanyagbol keszultnek nem lenne semmilyen funkcioja a dekoralason kivul, mert az sem a fenyt, sem az esetleges huzatot (rossz az ablak szigetelese) nem fogna fel. De ez a fajta igy nagyon jo.

2009. febr. 25. 07:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. febr. 25. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!