Kemény csőrös itató vagy puha szilikonos csőrös a jobb, egyáltalán melyiknek mi a funkciója?
Sziasztok!
Kisfiam már 15 hónapos neki szeretnék venni valamilyet, puha szilikonost használ ami a dm-ben van sajátmárkás, de nuby igazából [link] Ebből issza a vizet vagy teát. Viszont tápszert tejitalt, kakaót egyáltalán nem issza meg már jó ideje sajnos. De az ivójoghurtot igen, így akkor azt adom neki egyelőre kubus flakonból vagy pohárból. Mindkettőből szeret inni, csak mivel ezek kemények, a fogaival nyomot hagy. A poharat is igazából harapja és úgy iszik. Nektek mi vált be már ilyen korban tej, tejital, kakaó akármi ivásra?
Erre gondoltam amúgy [link]
A cumisüveg nem érdeklni hónapok óta, így mindenképpen itatót vennék, de nem akarom a vizes itatót erre a célra befogni. Vagy vegyek ugyanolyat, mint az? Igazából nem is értem mi a különbség, hogy puha csőrős vagy kemény csőrős.
A másik, hogy a kemény csőrösben van valami fehér műanyag valami, amivel a folyás erősséget lehet állítani, ha a leggyorsabbon van, akkor mennyire folyik gyorsan? Mert lehet kapni az ikeában is, de abba nincs semmi ami megakadályozza, hogy ha elborul akkor ne folyon ki.
Vagy ilyen jellegű puha csőr miben más a nubystól?
Kislányom egyikből sem hajlandó inni. Viszont van az aventnek tanulópohara, amit nagyon szeret:
[link] Szerintem ezt érdemesebb venni egy 15 hónaposnak, mint egy csőröst.
Köszi a javaslatot, lehet ilyet fogok inkább venni :)
Láttam már ilyet, de a hagyományos poharat is harapni akarja, így nem néztem ezt tovább, hiszen ez pohár, de talán ezzel jobban tudna inni, mint ahogy én tartom és szabályozom, nem menne annyi mellé.
tisztítása mennyire egyszerű? Mármint mennyire hozzáférhetőek az alkatrészek zegzugai?
Mert volt mamos itatonk, de annak olyan műanyag bigyója volt, tele kiálló részekkel, hogy onnan sehogy sem tudtam kitisztítani így vettem másik fajtát.
Szóval aki az aventes poharat ajánlotta írhatna még a tisztításáról :) szupi lenne.
Szívószálas sem lenne rossz bár azt is harapdálná, de azt sehogy nem tudnám tisztítani.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!