Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Tudnátok mondani pár színt a...

Tudnátok mondani pár színt a babaszobába?

Figyelt kérdés
Kislányok lesznek, a párommal egyikünk se szeretne rózsaszínt!

2014. máj. 31. 15:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

[link]

Ez meg hasonló de nem ennyire sok figura lesz. Rendelésre csinálják.

2014. máj. 31. 18:53
 12/21 Dreigang ***** válasza:
Elsődleges kérdés: milyen fekvésű a szoba (mennyire napos), és mennyire világos? Aztán - akár a neten - át lehetne futni a színek élettani hatásáról szóló oldalakat. Pl. a sárga: technikailag is (pigmentek) roppant kényes szín és melegebb árnyalatai többek között étvágygerjesztőek. A festékgyártók oldalain is hasznos lehet a gyerekszoba példákat átböngészni. Az emberi szem hozzávetőlegesen egymillió színt tud megkülönböztetni, a festékpalettákon persze ennek csak a töredéke szerepel a színpreferencia alapján válogatva. A színminta alapján biztosan dönteni nagy gyakorlatot kíván, így általában két-három színt érdemes kikevertetni és egy jellemző falfelületre próbaképp felfesteni. Sok sikert a színezéshez, remélem valamennyit segíthettem!
2014. máj. 31. 19:43
 13/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek is. A szobába inkább délután süt be a nap. A színek hatása után elkezdtem utána nézni.

A matricák nagyon tetszenek, köszönöm :)

2014. máj. 31. 21:05
 14/21 anonim ***** válasza:
2014. máj. 31. 22:20
 15/21 Dreigang ***** válasza:
100%
Ezeket elnézegetve azért még jobban sajnálom, hogy nem volt gyerekszobám! :-)
2014. máj. 31. 23:17
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se volt (a linkelgető vagyok). :( :)
2014. jún. 1. 10:00
 17/21 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, az első két linken lévők nagyon tetszenek, főleg a pillangók. Most már jobban összeállt a kép :)
2014. jún. 1. 16:27
 18/21 anonim ***** válasza:
Viszont én beszerezném az utolsó képen lévő puffot. Imáááádom :)
2014. jún. 1. 17:24
 19/21 anonim ***** válasza:
Mohazöld és vaníilia. De sztem nagyon jól néz ki fehér fal, piros kiegészítőkkel.
2014. jún. 2. 13:36
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem lesz külön babaszoba (helyhiány miatt), hanem a hálószobánkban lesz babsarok. Azt festettük élénk citromsárgára, két falat, a másik két fal, a mi "területünk" fehér. Olyan az a babasarok mintha mindig sütne a nap. Imádom. Pillangókat tervezünk az ágya fölé a falra, de diszkréten, nem sok színben. Az ágya és a pelenkázó fehér, úgyhogy lehet, hogy a citromsárga falra is fehér pillangók kerülnek. Nekünk is kislány lesz.
2014. jún. 8. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!