Tudnátok mondani pár színt a babaszobába?
narancssárga, citromsârga, zöld
nekem kislányom van 3 hós, és zöld a szobája. rózsaszínűre én se festeném soha!
ha merêszek vagytok akkor lehet 2 fal citrom 2 narancs. vagy 3 citrom 1 narancs, lehet variálni. de esetleg citrom mellé lehet egu piros fal is ha kedvelitek az élénk színeket.
tapêtacsík közêpen/alsó saroktól felső sarokig és alul sötét, felül világos sárga
Igaz, nekem fiam van, de kislánynak is lehet sárga a szobája. A dekorcsík nálunk középen van a falon, alatta sötétebb (az sem sötét sárga, csak sötétebb, mint felül) sárga, felül pedig halványsárga. Egyáltalán nem bántó színek.
Vigyázni kell a színekkel, hogy milyen erőteljesre sikerülnek. A sógorom fiának zöld (sötét almazöld) a szobája. Akárhányszor bemegyek, jojozik a szemem. :) Nem tudom, ők hogy szokták meg.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Ezen a 2színű szobán eddig még nem gondolkodtunk el, de most nagyon megtetszett. Faldekorációt én akartam festeni, csak most a babák miatt nem nagyon mászkálhatok, a megszületésük után pedig időm nem lesz rá. De falmatricát lehet teszünk fel.
A lila, sárga, narancssárga színek tetszenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!