Mi a véleményetek erről a falmatricáról babaszobába?
Figyelt kérdés
Pasztell zöld szobába menne fehér-barna bútorokkal, és fehér függönnyel, bézs sötétítővel.
a szoba színe egyébként kb ilyen lenne:
2013. máj. 24. 16:58
1/15 anonim válasza:
szerintem nagyon aranyos!
ha baba lennék, marhára örülnék egy ilyennek! :D
2/15 degesz válasza:
Szép, de a gyerekek a harsányabb színeket kedvelik jobban.
3/15 anonim válasza:
Nagyon helyes és a szoba színe is szuper!
4/15 anonim válasza:
Nagyon szép. A gyerek nyugalma érdekében sokkal előnyösebbek a pasztellszínek mint a harsányszínek. Éppúgy mint a kevés játék körülötte sokkal előnyösebb mint a sok játék. Ezt csak úgy zárójelbe mondom.
5/15 A kérdező kommentje:
harsány színeket pont nem akarok, mert szakemberek szerint túlpörgeti a gyerek agyát a sok inger, és azért nyugtalan napközben. amíg baba, úgysem érti, mik azok a színes dolgok, csak irritálja. állítólag. nem tudom, de inkább a pasztell színeket javasolják eleinte.
2013. máj. 24. 17:20
6/15 anonim válasza:
Köztudott, hogy a zöld szín nyugtató hatású! Szerintem szuper választás, és a falmatrica is nagyon édes! Nekem 10-es skálán 10-es! :)
7/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a pozitív véleményeket, kedvesek vagytok.
azért tettem fel a kérdést, mert féltem, hogy ez a matrica kicsit csicsás, de valamit meg szeretnék, mert mégiscsak egy gyerekszobáról beszélünk :)
egyébként kisfiúnak készül a szoba.
2013. máj. 24. 17:40
8/15 anonim válasza:
Nekem is iszonyatosan tetszik. Egyszerűen tökéletes! Én imádnám.. magamnak is és a babámnak is, fiúnak lánynak is szuper! :D
9/15 anonim válasza:
Nekem is tettszik a szoba szine,és a falimatrica is .
10/15 anonim válasza:
Ha baba lennék már költöznék is! :D Szerintem nagyon szuper! Jó az ízlésed! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!