Gáz ha a babaszobába parkettára pl a kiságy mellé fürdőszoba szőnyeget rakunk? (kép lent)
Ezek szerintem tök jól néznének ki szobában is.Meg amik olyanok mntha raszta lenne,az is nagyon bejön.
De tök jók! Csak kérdés, hogy élőben milyenek, mert lehet csalódni ám bennük!
Az alja tuti, hogy gumírozott, ami miatt nem is fog csúszni a szőnyeg!
Köszi, adtál egy tippet :)
A második link nekem fürdőszobába való, nem babaszobába.
Az első link viszont klassz.
Ja, és a rasztás: az egyértelműen fürdőbe való!
Nincs mit.
Arra számítottam,hogy majd le leszek hurrogva,de most így örülök. :)
Persze élőben kell látni kell őket,de általában az ilyen fürdőszobai szőnyegek elég puhák. Szoktam tapizni őket a boltokban. :)
Nekem nem fürdőszoba szőnyeg van de ilyen kicsi alakú kettő autós meg halas a lányomnak meg szívecskés,(ikeás) és az is olyan mint a fürdőszoba szőnyeg de én szeretem mert 1. könnyebb mosni 2. bármikor lecserélhetem ha meguntam.
Ezek is ha jó puhák melegek tök jó érzés rálépni:) Én inkább vennék ilyet mint nagy hatalmasat amit aztán lecserélni se olyan egyszerű.
ezért is gondoltam ilyenekre,mert arra,pl ha bemegyek a szobájába és a kiságynál matatok szerintem elég ez,később meg lesz úgyis játszószőnyeg meg minden.
A rasztász szerintem szobába is jó,legalábbis ha a mi szobánk is majd le lesz parkettázva én olyasmit fogok az ágy mellé. XD
Ez nagyon kicsi, nem szőnyeg, làbtörlő!!!
Elvész a szobában!
Ha nagyobb lesz a baba, elkezd mászni, kell majd a nagyobb, így ez pénz kidobás...
Ha megnézted volna nem csak 1 méret van a szőnyegekből,lehet,hogy a birkás...ból igen de a többiből nem.
Az meg az én gondom ha kicsit veszek nem,és ha esetleg nem tudom máshova használni!
A szoba sem nagy egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!