3/9 anonim válasza:
Szerintem is, főleg hogy személyesen átveheted így még plusz posta sincs. Elég stabil erős fának tűnik.
4/9 A kérdező kommentje:
Most írta ki az eladó, hogy nem indítja újra az aukciót, ha lejár a mostani, mert nem tudja tárolni a kiságyat.
Ez olyan siettetés, nem? Vagy csak én érzem úgy?
Köszönöm a válaszokat.
2012. dec. 28. 18:45
5/9 anonim válasza:
Én lecsapnék rá, szerintem nagyon megéri. Mi ettől drágábban vettünk hasonlót. Valószínű, hogy kis lakásban vannak és már megvették a nagyobb ágyat, ezért nem fér el.
6/9 anonim válasza:
Én is sok mindent adok el, és én is van hogy felteszek valamit csak 3 napra, mert utánna jön az új, a régit nem tudom hol tárolni, és ha nem viszik el, akkor elajándékozom, vagy vidékre leviszem Anyámékhoz a padlásra!
Ha tetszik, vedd meg, ennyiért ingyen van!
7/9 anonim válasza:
Attól félsz, hogy rossz minőségű?
Személyes átvételnél úgyis megnézed és csak utána fizeted ki.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem tűnik rossznak.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Boldog új évet mindenkinek:-)
2012. dec. 28. 18:56
9/9 anonim válasza:
Szerintem is megéri. Én még csak 5 hetes vagyok, elhiheted, hogy mióta tudom, hogy terhes vagyok, mindent elkezdtem nézegetni, hogy mi mennyiért van. Ez a kiságy nagyon jó áron van. Szerintem vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!