Hol vettétek a babaszobába a bútorokat?
Tetszenek a kombiágyak, de szeretnék praktikus szekrényeket is, polcot, stb. Van olyan hely, ahol egy helyen lehet ezeket beszerezni, és nem horribilis áron?
Nálatok milyenek a bútorok?
Milyen a dekoráció?
Ha van, aki szívesen megmutatná, nagyon-nagyon szeretnék képeket is látni. Még csak várandós vagyok, de már nagyon várjuk, tervezgetünk. Minden ötletet szívesen fogadunk! :)
Mi a kikolban vettük az ágyat, és a pelenkázót is. Pelenkázó feltétet vettünk, és egy szekrényt hozzá, amit később is tudunk majd használni. [link]
kókuszmatracunk van, és még falvédő van a falon. [link]
kezdetben ennyi bőven elég, aztán majd később kisszék, meg kis asztal, de addig minek, csak a helyet foglalja.
mekkora a gyerekszoba? együtt vagytok/lesztek a kicsivel, vagy külön szobában? Nekünk kicsi a lakásunk (40nm), mi most vele alszunk, aztán majd később mi költözünk ki, ő marad. Szoptatás szempontjából nagyon jó, és nem tudom hogy ezért vagy amúgy is, de 2 hónapos volt vasárnap és 2 hete 8-9 órákat alszik éjszakánként! Érzi, tudja, hogy ott vagyok.
Dekoráció: én később szeretnék a falra festeni, a kedvenc mesefiguráit! :)
2 szobás panelben lakunk, a nagy szobában vagyunk mi, a kisebb szoba lesz az övé. Olyan 3.5 x 3.5m-es a szoba :)
Köszi a válaszokat! :)
Ilyesmit vettünk. Kiságy, majd gyerek ággyá alakítható.
Ez tini koráig jó, most 4 évesen kap egy kamapét a szobába, s már nagylányos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!