Babaszobába és a babának mit kell még venni? Ti mit vettetek?
Figyelt kérdés
Első baba lesz!
Nagyobb dolgokra gondolok ebben a kérdésben.
Pl vettünk eddig:
kiságyat pelenkázóval,babakocsit,játszószőnyeget,babágyra szerelhető altatós játékot,bébiőrt,
Ami hiányzik:Szerkény,légzésfigyelő,autóba való hordozó,kád
Mit érdemes még beszerezni és miből milyet?
2012. nov. 28. 11:15
1/5 anonim válasza:
Ami fontos és nélkülözhetetlen, arra mindenre gondoltál szerintem. Mi még pluszba vettünk polcot a játékainak, meg fotelt amiben etetem. Továbbá mi nagyon jó hasznát vettük a pihenőszéknek, ezt oda vittem ahol épp voltam, így mindig látott, tudtam neki beszélni és rengeteget aludt benne. Mi Fisher Price pihenőszéket vettünk, de rengeteg a kínálat ezekből, a miénk rezgős, nagyon szerette, állítólag a hasfájós babák nagyon kedvelik, hát nekünk hasfájásból kijutott bőven, de ebben tényleg jól érezte magát.
2/5 anonim válasza:
Mint első is írta, a babaszobába valami olyan bútor neked, amiben kényelmesen tudod ülve vagy akár fekve szoptatni, ringatni, altatni. Ha meg teljes sötétség van éjjel nálatok, akkor valami éjjeli fény.
3/5 anonim válasza:
Hordozókendő:). Otthonra, utcára, főleg téli babánál _szerintem_ óriási segítség:).
4/5 A kérdező kommentje:
Ja igen,ezt a relax fotelt még szeretnék,vagy egy fotelágyat hogy ha olyan van akkor ott tudok vele aludni.
Mi ez a pihenőszék?
Én valami rezgő hintáról hallottam ami jó a hasfájós babáknak.Ez a kettő egy és ugyan az?
2012. nov. 28. 12:03
5/5 anonim válasza:
[link] erről írtam, nekünk ez van, de van rengeteg más fajta is. Hintánk is van, önjáró, zenél, de az nem rezgős, de lehet ebből is van olyan fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!