Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » 2 gyerek egy szobába, jó lesz...

2 gyerek egy szobába, jó lesz így?

Figyelt kérdés

A nagyobb fiú és mire megszületik a picike (lány) addigra már több mint 2 éves lesz. Lehet őket egy szobába rakni vagy a kicsi egyenlőre jöjjön a mi szobánkba, viszont oda meg nem tudok kiságyat rakni, mert elég kicsi a szoba.

A nagyobbik még mindig felébred éjszaka

2014. ápr. 16. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Rakd őket nyugodtan egy szobába. A nagy hamar megszokja (nálunk egy nap alatt megszokta a 2 éves a picit), a kicsinek meg az lesz természetes, ahova rakod. Nálunk 3 gyerek alszik egy szobában, nincs olyan éjjel, hogy egyik sem ébred fel, nem zavarják egymást.
2014. ápr. 16. 13:37
 2/5 porcukormókus ***** válasza:

Nalunk egybe vannak az elejetol. Nem mondom, h zokkenomentes volt, de megszoktak egymast viszonylag hamar. Sot inkabb akkor volt gond, ha kulon voltak, mert ejszaka ha meghallotta a nagy, h a kcsivel foglalkozok, sirt utanam, kivancsi es feltekeny volt. Ha bent voltam egyutt veluk, akkor csak lecsekkolt, h kivel mi tortenik, es h a kozelben vagyok-e, aztan aludt tovabb.

Nalunk mas szempontbol egyenlore nincs jelentosege, mert napkozben a nappaliban jatszanak.

15honap a korkulonbseg, a kicsi mostmar masfeleves.

2014. ápr. 22. 14:07
 3/5 porcukormókus ***** válasza:
Persze az en dolgom nem volt ennyire egyszeru, az elso evben az ejszakaim felet az o szobajukban toltottem, vagy az egyiknel vagy a masiknal.. ;)
2014. ápr. 22. 14:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk 3,5 év van köztük, egy szobába vannak, a kicsi még nincs két hónapos, nagyon ritkán kel fel rá a nagy. Sajnos nálunk hajnalban még a nagy is odahív magához az ágyba, a kicsi sem szokott felkelni rá, hogy teli torokból kiabál a fiam, hogy "anyaaaa gyereeee" :)

Amiatt sem akartam a kiságyat a szobánkba rakni, hogy a nagy ne érezze kirekesztetnek magát. Nyilván ha lenne két külön szoba nekik akkor más lenne a szitu.

2014. ápr. 22. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Előre nem lehet megmondani. Van gyerek, aki nem ébred fel a kicsire, és van aki igen. Én ez utóbbi voltam, felébredt a húgom sírására, így nálunk ez a módszer nem vált be. Gyereke válogatja. Legyetek rugalmasak, ha látjátok, hogy nem működik, ne erőltessétek. De ha működik, akkor szuper jó lesz!
2014. jún. 22. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!