Büdös kókuszmatrac?

Figyelt kérdés

5 hónapos kisfiam belebukizott az ágyba így kimostam a kókuszmatracot, először nem is volt gond!

No de mikor másodjára csináltam ugyanezt este visszatettem és reggelre büdös lett. Nem is akármennyire! Tiszta pinceszagú, dohos! Két napja kb. kint napozik a matrac, de semmi változás! Ma már Sanitollal is kimostam, de nem ér semmit. Nincs valami ötletetek?

A válaszokat köszi előre.

2014. ápr. 8. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem száradt ki, azért olyan. Ecetes vízzel mosd át, utána pedig vegyél rá gumilepedőt a sima alá. Így nem kell mindig kimosni, amit amúgy nem is szabad.
2014. ápr. 8. 19:58
 2/5 anonim ***** válasza:

ecet, szódabikarbóna és szellőztetés utána a gumilepedő

és sok sikert hozzá, remélem, h sikerül

2014. ápr. 9. 20:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát sajna nem jött össze, továbbra is büdi:(.

Szóval ma vettem egyet neki, nem alhat örökké nálunk.

Namost ennek idézem a használati utasítását (Novetexes):

"Tisztíthatóság: a matrac a külső huzattal együtt bő langyos vízzel átmosható. a huzat semleges mosószerrel tisztítható. Öblítés után, élére állítva szobahőn 3-5 óra múlva ismét száraz.

Használat: Ne használjon gumilepedőt, mert ezáltal a legfontosabb tulajdonságot a matrac szellőzését szünteti meg!"

Látjátok nem vagyok fogyatékos, mert emlékeztem, hogy valahol olvastam már ezeket! Szóval elmennek a p...-ba a gyártók, hogy ilyen használati utasítás mellett gyakorlatilag tönkremegy a matrac! Pedig az ember pont azért vesz drágán kókuszmatracot a gyerkőcnek, hogy flottul szellőzzön, meg nehogy valami baja legyen, hiszen, hogy ismét idézzem őket: "állandóan száraz szerkezete miatt nincs élettere az atkáknak, baktériumoknak" na persze az enyém meg penészes lett majdnem egy hét napoztatás után! Megjegyzem az előző matrac Kikás volt.

Mindenesetre köszi a válaszokat! Remélem az új matraccal nem járok pórul!

2014. ápr. 10. 14:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha megvan a blokk én simán visszavinném az üzletbe vagy a gyártóhoz (ha megoldható)és visszakérném az árát, az ilyen termékeknek nem 5 hónapot kell kibírniuk hanem éveket
2014. ápr. 14. 14:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Tapasztalat az új matraccal? Én is átmoshatót szeretnék venni; pont ez miatt......... A Brendonosat néztem ki, de 18.000Ft........ viszont átmosható.
2014. okt. 30. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!