Büdös kókuszmatrac?
5 hónapos kisfiam belebukizott az ágyba így kimostam a kókuszmatracot, először nem is volt gond!
No de mikor másodjára csináltam ugyanezt este visszatettem és reggelre büdös lett. Nem is akármennyire! Tiszta pinceszagú, dohos! Két napja kb. kint napozik a matrac, de semmi változás! Ma már Sanitollal is kimostam, de nem ér semmit. Nincs valami ötletetek?
A válaszokat köszi előre.
ecet, szódabikarbóna és szellőztetés utána a gumilepedő
és sok sikert hozzá, remélem, h sikerül
Hát sajna nem jött össze, továbbra is büdi:(.
Szóval ma vettem egyet neki, nem alhat örökké nálunk.
Namost ennek idézem a használati utasítását (Novetexes):
"Tisztíthatóság: a matrac a külső huzattal együtt bő langyos vízzel átmosható. a huzat semleges mosószerrel tisztítható. Öblítés után, élére állítva szobahőn 3-5 óra múlva ismét száraz.
Használat: Ne használjon gumilepedőt, mert ezáltal a legfontosabb tulajdonságot a matrac szellőzését szünteti meg!"
Látjátok nem vagyok fogyatékos, mert emlékeztem, hogy valahol olvastam már ezeket! Szóval elmennek a p...-ba a gyártók, hogy ilyen használati utasítás mellett gyakorlatilag tönkremegy a matrac! Pedig az ember pont azért vesz drágán kókuszmatracot a gyerkőcnek, hogy flottul szellőzzön, meg nehogy valami baja legyen, hiszen, hogy ismét idézzem őket: "állandóan száraz szerkezete miatt nincs élettere az atkáknak, baktériumoknak" na persze az enyém meg penészes lett majdnem egy hét napoztatás után! Megjegyzem az előző matrac Kikás volt.
Mindenesetre köszi a válaszokat! Remélem az új matraccal nem járok pórul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!