Kókuszmatrac tisztításban kérnék tanácsot?
tedd ki a napra, levegőzzön, járja át a szellő
célszerű lenne néhány gumilepedőt venni, van olyan, aminek frottír a felső része
nagyon praktikusak, megóvják az ágyat a balesetektől, a lepedő alá teszed és csak ezt a 2 felső réteget kell cserélni
miért ne szabadna? Nálunk mind a kettőn van, az egyiken már 5. éve, mert bár évek óta nincs baleset, ha már megvannak a gumilepedők, akkor miért álljanak a szekrényben.
semmi baja nem lett egyik matracunknak sem
Most mi felénk napos,szeles idő van.
Ha nálatok is akkor tedd ki ;-)
Egyébként mi brendonban vettünk olyan kókuszmatracot,aminek már alapból volt egy levehető,lecipzároztatható rétege.ezt kilehet mosni
Viszont..lehet kapni vízhatlan lepedőt..tescoban is..azt lehet rá tenni
ÉN is vettem olyat,mert féltem hogy ha éjszaka az ágyban folyik el a magzatvíz ( ne adj isten ) ,akkor nemkell az egész matracot kitisztíttatni...
Az itthonin van végig cipzározható huzat,azt szoktam levenni és kimosni,ha kell.Amúgy PVC lepedő van rajta és azon a sima lepedő.
Miért nem szabad rátenni a gumilepedőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!