Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kókuszmatracra mégis mit rakjunk?

Kókuszmatracra mégis mit rakjunk?

Figyelt kérdés

többfélét is olvastam, hogy semmit, vagy azért a gumis lepedôt mégis. nekünk a matracon van egy huzat gondolom ez alap huzat. màr vettem egy jersey gumis frottír lepedôt is. azt ràrakhatom? ugy még nem veszti funkciójàt? csak matracvédôt ne vegyek rà, tudjàtok a PVC-sre gondolok, ami vizhatlan.

26hkm

#kokuszmatrac #gumis lepedo
2013. aug. 5. 00:53
 1/6 anonim ***** válasza:

én raktam,, rakok rá rendes lepedőt is, azt könnyebb levenni, mosni, mint a rajta lévő huzatot. sőőt :) a feje alá textilpelust is rakok :)

matracvédőt majd csak akkor rakok neki, ha már a szobatisztaságot tanulja.

5 hónapos a babám....

2013. aug. 5. 00:57
 2/6 anonim ***** válasza:
én is gumis lepedőt teszek rá....az könnyen mosható,cserélhető,mást nem...
2013. aug. 5. 06:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Az alapból rajta lévő huzaton kívül gumis lepedő, lehetőleg pamut.
2013. aug. 5. 08:28
 4/6 A kérdező kommentje:
akkor azt mondjatok h nem, azik at felesleges meg a matracvedo gumilepedo?
2013. aug. 5. 09:24
 5/6 anonim ***** válasza:

nálunk nem volt vízhatlan pvc-s lepedő, szerintem az felesleges.

Ott, ahol a kókuszmatracot vettük (legtöbbhelyen így van szerintem) lehet külön matrac huzatot is venni (azt a cipzáras vásznat, ami alapból rajta van). abból vettünk még 1-t, ha nagyobb baleset lenne, meg egyébként is rendszeresen kimostam.

A sima 100% pamut fehér gumis lepedőből esetleg lehet 2-t rakni- vagy úgy, hogy frottír legyen felül pl.

Ilyen hőségben szerencsétlen baba sem érezné jól magát egy műanyagon, ahogy mi sem.

Ha baleset van, akkor a kókusz szerencsére nem igazán szívja be az anyagot- igne, ilyenkor teljes ágyhúzás van, de egyébként is max. hetente úgyis teljes ágyneműcsere van mindenütt, nem?

Szép napot.

2013. aug. 5. 11:26
 6/6 A kérdező kommentje:
koszonom.jo felkeszulni mire megszuletik a pici
2013. aug. 6. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!