Hogyan kell használni a diavetítőt falfestéshez?
Sziasztok!
Kérlek segítsetek nekem! Szeretném a készülő gyerekszobát falfestéssel díszíteni. Kapok kölcsön egy diavetítőt, amibe azt a filmszalagot kell befűzni. :) Nekem nem volt, ezért nem értem hogyan működik, elnézést ha rosszul magyarázom. :D Tehát! Ezzel is fel tudok vetíteni a falra olyan mintát, amilyet én akarok, vagy csak azt, ami a meglévő szalagokon van? :O
Hogy őszinte legyek, én sem értem mire föl ez a förtelmes stílus a kérdezővel szemben. Talán nem érted a kérdést, és az zavar ennyire. Ha nem tudsz értelmes választ adni, miért nem siklassz át a kérdés felett. Nem kötelező ám mindenre válaszolni!
Kérdező! Ne foglalkozz az ilyen emberekkel, én sem teszem, sőt, pont miattuk nem is válaszolgatok. Más szemében a szálkát.... Imádnak kötekedni. A való életben nyilván el vannak nyomva, és itt tombolják ki magukat.
A kérdésre válaszolva, én úgy tudom elképzelni, hogy kinyomtatod a kiválasztott képet mondjuk 3*3-as méretben, és behelyezed oda, ahova a szalagot fűznéd. Arra figyelj, hogy vékony legyen a papír.
Dia szalagon szokott lenni üres kocka. Oda rajzolhatsz/rajzoltathatsz egyszerű mintát nagyon vékony hegyű eszközzel, majd azt kivetítve a falra felrajzolod. A falra rajzoláskor oldalt kell állni, a ceruza hegye TUDNI ILLIK nem árnyékol... Ezt csak azoknak a fenti válaszolóknak emeltem ki, akik bizonyára úgy szoktak valamit felemelni a földről, hogy közben rajta állnak...
Jó munkát! Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!