Hogyan kell használni a diavetítőt falfestéshez?
Sziasztok!
Kérlek segítsetek nekem! Szeretném a készülő gyerekszobát falfestéssel díszíteni. Kapok kölcsön egy diavetítőt, amibe azt a filmszalagot kell befűzni. :) Nekem nem volt, ezért nem értem hogyan működik, elnézést ha rosszul magyarázom. :D Tehát! Ezzel is fel tudok vetíteni a falra olyan mintát, amilyet én akarok, vagy csak azt, ami a meglévő szalagokon van? :O
A diavetítőbe befűzöd a filmet, és kivetíted a falra. Értelem szerűen csak az látszódhat a falon, ami a szalagon van...
Ha projektort kapsz kölcsön, akkor abból van olyan fajta, amit össze lehet kötni a számítógéppel, így a Pc-n kiválasztod milyen képet akarsz kivetíteni(le kell tölteni a Pc-re a kívánt képet pl netről) és akkor az fog megjelenni a falon.
2. vagyok
Elsőnek: úgy lehet, hogy némileg oldalról kell állni, hogy csak a keze lógjon bele az embernek, és úgy kontúroz, hogy pl felfelé tartja a ceruzát stb eszközt (feljebb van a hegye, mint ahogy a keze takarna), és egyre lejjebb halad, így nagyjából azért működik a dolog, mindig csak egy kis részt, adott vonalszakaszt kell megrajzolni, aztán lehet igazítani a kézálláson stb. Nem egy nagy szám.
Kedves 6-os!
Nem tudom mire vélni ezt a cinizmust......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!