Hogyan kell használni a diavetítőt falfestéshez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kérlek segítsetek nekem! Szeretném a készülő gyerekszobát falfestéssel díszíteni. Kapok kölcsön egy diavetítőt, amibe azt a filmszalagot kell befűzni. :) Nekem nem volt, ezért nem értem hogyan működik, elnézést ha rosszul magyarázom. :D Tehát! Ezzel is fel tudok vetíteni a falra olyan mintát, amilyet én akarok, vagy csak azt, ami a meglévő szalagokon van? :O

2014. ápr. 2. 20:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%
Csak azt tudsz ami a szalagon van, kivéve ha te csinálsz egy szalagot (amit kétlem, hogy tudnál). De azt hogyan akarod átrajzolni? A fény rajzolja az alakot a falra amit a vetítő ad ki, ha te abba a sávba mész eltakarod, ergo árnyékolod a mintát.
2014. ápr. 2. 20:58
 2/15 anonim ***** válasza:

A diavetítőbe befűzöd a filmet, és kivetíted a falra. Értelem szerűen csak az látszódhat a falon, ami a szalagon van...

Ha projektort kapsz kölcsön, akkor abból van olyan fajta, amit össze lehet kötni a számítógéppel, így a Pc-n kiválasztod milyen képet akarsz kivetíteni(le kell tölteni a Pc-re a kívánt képet pl netről) és akkor az fog megjelenni a falon.

2014. ápr. 2. 21:02
 3/15 A kérdező kommentje:
Beírom a Google-ba hogy falfestés, és minden oldalon leírják, hogy ha nincs kézügyességem, használjak diavetítőt......
2014. ápr. 2. 21:03
 4/15 anonim ***** válasza:
86%

2. vagyok

Elsőnek: úgy lehet, hogy némileg oldalról kell állni, hogy csak a keze lógjon bele az embernek, és úgy kontúroz, hogy pl felfelé tartja a ceruzát stb eszközt (feljebb van a hegye, mint ahogy a keze takarna), és egyre lejjebb halad, így nagyjából azért működik a dolog, mindig csak egy kis részt, adott vonalszakaszt kell megrajzolni, aztán lehet igazítani a kézálláson stb. Nem egy nagy szám.

2014. ápr. 2. 21:05
 5/15 anonim ***** válasza:
39%
Akkor keresd meg azt is,hogyan kell használni, mivel a kezed árnyékolja a mintát, akkor mégis mit rajzolsz ?
2014. ápr. 2. 21:05
 6/15 anonim ***** válasza:
34%
A kérdésen is eléggé elcsodálkoztam, de a komment már ki is verte a biztosítékomat. Kedves kérdező, mondanám, hogy indigóval egyszerűbb, mint vetítővel, de neked mégis azt javaslom, inkább vegyél falmatricát....
2014. ápr. 2. 21:07
 7/15 A kérdező kommentje:
Akkor szereznem kell projektort. :/ Köszönöm szépen!
2014. ápr. 2. 21:07
 8/15 anonim ***** válasza:
48%
Elsőnek és 5.-nek: abszolute lehetséges, kb 25x csináltam már én is, de azért ehhez is kell némi ügyesség. Aki azt se tudja kitalálni, miként valósíthatja meg, az inkább használjon valami kész dekort, mindenki jobban fog járni.
2014. ápr. 2. 21:09
 9/15 A kérdező kommentje:

Kedves 6-os!

Nem tudom mire vélni ezt a cinizmust......

2014. ápr. 2. 21:09
 10/15 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, hogyan kell egy diavetítő segítségével egy nekem tetsző, és nem az adott filmszalagon lévő mintát a falra felrajzolni. Ezzel kinek mi a problémája. Azt hittem, van itt olyan segítőkész ember, aki szívesen elmagyarázza nekem, de tévedtem. A jelek szerint itt csak olyanok vannak, akik kritizálni és megszólni tudják a ,másikat...... Köszönöm szépen....
2014. ápr. 2. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!