Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Ujszulott babaknak kell kis...

Ujszulott babaknak kell kis paplan meg parna? Valahol azt olvastam hogy tilos a paplan mert magara huzhatja! Nektek mi van?

Figyelt kérdés

2014. márc. 20. 14:40
1 2
 11/12 Dreigang ***** válasza:
Nálunk korábban jött a vártnál, pár hétig az osztályon textil pelenka volt a feje alatt és puha polár pléddel takarták. A pléd anyagát méterre vettük és varrattunk több méretet. Haza hozhattuk a kis takaróját, tíz hónaposan is ehhez bújva alszik el. Most szintén csak fehér textil pelenka van a feje alatt ketté hajtva és a széleken begyűrve a matrac mellé (anno a bukások miatt is jól jött). Takarónak nagy paplan, ami picit merevebb, és elállhat tőle, így nem izzad rá. Légzésfigyelőt használunk.
2014. márc. 20. 19:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Mi is hálózsákosak vagyunk, kezdettől fogva ez volt és nyugodtan alszunk, mert nem takarja ki magát. Most már nagyobb, ő is vándorol, forog, ezért nagyon jó a zsák. Amit kinő, eladom és veszem az újat évszaktól függően. Vékonyabb nyárit is lehet kapni, de én inkább alul vetkőztetem le, a zsák lehet olyan, amilyen éppen van. Ha hidegebb van, még takaró is megy rá,de az reggelre már sosincs rajta (gyanítom már éjszaka sem marad meg). Párnája nagyon vékony, de azt is maga alá gyűri, így nem használjuk. Nekünk polár takaró helyett pamut van, mert izzadós a babánk, a pamut természetes, ezért jól szellőzik. Amíg lehet, hálózsákozunk, aztán gyerek tollpaplant veszünk neki, mert az könnyű

, puha és természetesen tartja a hőt. Nekem is az van és nagyon szeret belehuppanni, másfél éves.

2014. márc. 27. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!