Ti mikor kezdtétek el illetve fejeztétek be a babaszoba berendezését?
Kb 27 hetesen vettünk ágyat, bútort. Az eladó még nem költözött ki, így kb 36 hetes leszek, amikor a nappalit és a gyerekszobát felássuk, a köztes falat leverjük, lebetonozzuk, majd utána parkettázzuk, és utána lesz ténylegesen berendezve. Ha mákom van, előbb lesz kész, mint ahogy megszülök.
Ha nem, akkor kibélelünk egy fiókot, vagy kempingágy...vagy valamit improvizálunk.
10 hetesen vettünk babakocsit (használtan,kihagyhatatlan volt)
Közeben elkezdtem ruhákat is venni.Abból már megvan minden,most 27 hetes terhes vagyok.
A babaszoba festését 16 hetesen csináltam a ház többi részével együtt,kb 2 hét volt,mire elkészültem mindennel.
A kiságyat kaptuk egyedül 22 hetesen,bútort külön nem kellett venni,egy régebbi bútort újítottunk fel neki.Pelenkázót 25 hetesen vettünk.
Úgy tervezem,hogy minden meglesz a 30.hétig a babának és lassan én is elkezdem megvenni a kórházi és utána használatos dolgokat(pl betétek,2.papucs stb)
Ágyneműt édesanyám fog varrni,nemrég adtam neki oda az anyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!