Babaszoba-dizajn. Van kedvetek segiteni?
Figyelt kérdés
Kisfiut varunk, de inkabb unisex szobara gondoltam, mert tervezunk kis korkulonbseggel tesot es hatha lany lesz (kozos szobajuk lenne). Adott mar ket szin a szobaban, ezen valtoztatni nem tudok: 1. SARGA (sargas-barna parketta, az a regi fajta, igazi fabol es nagyon halvany sarga fal); 2. SOTETBARNA (nyilaszarok, butorok). Ezt en eredetileg meg elenkzolddel akartam feldobni egy nagy szonyeggel es kiegeszitokkel, de nem talalom az igazi szonyeget, mert csak a most divatos hosszuszoruben latok, de azt nehez lehet tisztan tartani es talan jatszani sem a legjobb. Talaltam viszont egy sarga-barna szonyeget, ami passzolna, de igy kimaradna a zold szin es talan mar tul komor vagy tul fius lenne?! Mit gondoltok? Elore is koszi a velemenyeket!2013. aug. 20. 23:45
1/2 anonim válasza:
Szerintem megveheted a szőnyeget és a zöldet csempészd be "kiegészítőkkel" pl pelenkázólap,fali díszek,lámpa,ágynemű,falvédő,esetleg majd zöld játéktároló doboz...stb.Nálunk a fiam szobája zöld mi a sárgát és a kéket variáltuk.Sárga pelenkázólap,kék rácsvédő,ágynemű,lámpa.Sárga és kék falidíszei vannak :)
2/2 anonim válasza:
Nálunk élénkzöld a fal a lányok szobájában. A bútoraik hófehérek. A kiegészítők pedig színesek. Sok a rózsaszín, citromsárga, de van piros, kék is. Én nagyon szeretem a szobájukat. Ha nincsenek otthon, akkor is van, hogy beülök oda olvasni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!