Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Babaszoba falfestéséhez...

Babaszoba falfestéséhez milyen festéket használtatok?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!

2013. márc. 27. 11:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Supralux színmintákat még lehetett venni a Duluxtól és azzal festettem, illetve festek még mert maradt meg belőle. De vettem másmilyent is ,most nincs itthon mert festettem másnál és ott maradt, de az OBI-ban vettem, egy arasznyi magas tégely, 800-900 ft belőle 1 db.
2013. márc. 27. 11:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálunk konkrétan nem megoldható a babaszoba, ezért közös szobánk lesz. Ugyanolyan festékkel festünk, mint bármikor máskor... vagy készre kevert színt veszünk vagy sima fehérhez színezőt keverünk.
 3/8 anonim ***** válasza:
mész. ez a legjobb és legolcsóbb megoldás! szellőzik rendesen a fal és fertőtlenít. 1000.-ból meg van a festés, színezni is lehet, ha valaki ragaszkodik hozzá. mi a fehérnél maradtunk és festettünk mintákat rá.
 4/8 A kérdező kommentje:
Picit félreérthető voltam, elnézést. Szóval dekorációs festésre gondoltam...
2013. márc. 27. 12:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
PoliFarbe színezőpasztával festettem a mintákat. Nem büdös és szellőzik is. Egy pici diszperzit festéket is kevertem hozzá, így nem fog, de a színe élénk maradt.
2013. márc. 27. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
mi is vettünk szinezőt a mintákhoz egy vagyonért. nem volt jó. pirosat nem vettünk, gondoltuk megpróbáljuk vízfestékkel. gyönyörû volt a falon a 400.-os sünis festék. onnantól azzal folytattuk. kár volt kidobni a sok pénzt a színezőre.
2013. márc. 27. 13:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Sima fehér.
máj. 27. 17:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Rózsaszín.
máj. 27. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!