Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyenek ezek a pelenkák?...

Milyenek ezek a pelenkák? Használtátok már?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Már minden mást kipróbáltunk, eddig a Pampers ActiveBaby bírta, de már az sem bírja az éjszakákat. Most azt gondoltam kipróbáljuk ezeket. Van róla vélemény?

2013. febr. 4. 17:59
 1/9 A kérdező kommentje:
18 hónapos, 12 kg-os babának kellene.
2013. febr. 4. 18:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén, hogy gazdaságos pelust használtam a lányomnál, amíg be nem töltötte a 9 hónapot.

Addig jók voltak. Estére pedig kaptam a Pamperst. Abból nem "engedtem".

Aztán egyre rosszabb lett. Elkezdett szakadni. Egy csomó hibás volt.

100 db-ból kb. 80at vittem vissza, hogy nem jó.

Akkor úgy voltam vele, hogy soha többet. Lehet, hogy csak akkor volt rossz a gyártósor, de én már nem bízom bennük többé.

Most LIDL-s pelenkát használunk. Oké, pár száz forinttal drágább, mint a gazdaságos 100db-os pelus, de még mindig nincs 100db LIDL pelus a 80db-os Pampers nyomában (árban).

2013. febr. 4. 18:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Mi is használtuk a lidl-et, nem jó, alig bírja 1-2 órán át. Olyan kellene ami azért ki bír 10-11 óra éjszakai alvást. A pufi pelenkákat nézegettem, kifejezetten éjszakára javasolják.
2013. febr. 4. 18:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia, nekem ezek nem jöttek be, viszont van a DM-ben egy baby soft nevű márka 30 pelenka 1100Ft!!!Iszonyú sokat elbír,néha én is megdöbbenek egy hibással sem találkoztam soha..Babám jön, megy, sosem volt gond!
2013. febr. 4. 19:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy nagyobb méret kellene? Talán akkor nem ázna át a pampers. Ha a pampers átázik, akkor az összes többi is át fog ázni.

12 kilós babára már mehet a 6-os méret, na az biztosan bírni fogja reggelig.

2013. febr. 5. 07:32
 6/9 A kérdező kommentje:
A baby softtal is volt dolgunk, az volt a legrosszabb mind közül.
2013. febr. 5. 12:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is arra gondoltam, hogy próbálj eggyel nagyobb méretet. Az én babám 16kg, és az 5-ös Active Baby kibír egy éjszakát.
2013. febr. 5. 13:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Rendben akkor az lesz. Bár az úgy nagyon drága lesz, de mindenképp megpróbáljuk.
2013. febr. 5. 14:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Most pont akciós a két nagy áruházban (de azt hiszem, az A...n olcsóbb)
2013. febr. 5. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!