Sötétbarna kisasztal székekkel, hol?
Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani weboldalt, webshopot ahol sötétbarna/diószínű fa asztalka-szék szettet árulnak kisgyerekeknek?
Mindenhol csak fehéret vagy mintásat találok
(amit eddig találtam az a bloom otto és a leander, de ezek is szerintem már inkább 3 éves kortól jók, a lányunk csak másfél lesz)
2013. júl. 16. 19:58
1/2 anonim válasza:
Kereshetnétek natur fa asztalt és azt apa lefesthetné (vagy akár te is) olyan színűre amire szeretnétek. Esetleg IKEA-ban tudom elképzelni,hogy lenne ilyen, de szerintem sötét barna ott sincsen.
2/2 anonim válasza:
Ha nagyon nem találtok esetleg a galeria.hu oldalon megkérdezhetitek készítenek e ilyen asztalt. Nekünk nagyon szép galéria ágyat csináltak, és mint ha azt mondták volna, hogy igazából mindent csinálnak ami fával kapcsolatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!