Ha nekem nagyon sötétbarna ( majdnem fekete) hajam van, sötétbarna szemem, az apának szőke haja és zöld szeme, akkor a pici haja és szeme milyen színű lehet?
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy az én barnám fog dominálni, de azért ott van az apja szőke haja is.
Szerintetek ? Tapasztalat ? :)
2011. ápr. 28. 17:33
1/7 anonim válasza:
kellene tudni a nagyszülőket is, nálunk két barna hajú, szemű egyénnek lett szőke, kék szermű gyereke, az egyik nagypapa szőke kék szemű
2/7 A kérdező kommentje:
Párom szüleit nem ismerem, sajnos régen meghaltak, annyira nem is akarok hánytorgatni neki, elég érzékeny a témára :(...
Az én szüleim barna hajúak, szeműek.
2011. ápr. 28. 17:42
3/7 anonim válasza:
Nálunk csak én vagyok barna szemű, mindenki más zöld vagy kék. Babánk szeme kék lett és a haja szőke, mindannyian azok voltunk kicsiként. Anya,apa, nagymamák és nagypapák.
4/7 anonim válasza:
Hát pedig a nagyszülők eléggé mérvadók. Párom és én is sötétbarna hajúak vagyunk, barna ill. zöld szemmel. Kisfiunk szőke hajú kék szemű, párom Anyukája szőke,Apukája kék szemű és én Anyum is kék szemű.
5/7 anonim válasza:
nekem sötét barna a hajam, zöld a szemem. férjemnek kék a szeme, és szőke. Az én szüleimnél nagyi barna haj, szem, nagypapa fekete haj, zöld szem. Párom szüleinél barna haj kék szem, szőke haj, kék szem. És a három gyerekem barna hajú, barna szemű.
6/7 anonim válasza:
Nekem sötétbarna hajam és barna szemem van,a páromnak szőke haja és zöld szeme,a kisfiunknak szőke a haja és gyönyörű kék a szeme.Az én apukám volt kék szemű és szőke tehát tőle örökölte!
7/7 anonim válasza:
Nekem:
barna haj, sotetbarna szem, vilagos bor
Ferjem:
szokes haj, vilagoskek szem, barna bor
Gyerekek:
mindketto szoke haju, a nagyobbik kozepbarna lesz inkabb, mert barnul, a kisebbik platinaszoke, szinte feher haju
a nagyobbik barna szemu, mint en, barna boru, mint az apja
a pici hofeher boru, mint en, vilagoskek szemu, mint az apja.
Szoval mi teljesen megkevertuk. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!