Hogyan tudhatom meg hogy a baba ágy matraca bogaras?
Matracból én sem szívesen használnék használtat, szerintem vegyél bele újat. Milyen matrac egyébként, szivacs, vagy kókusz?
A szivacs nagyon olcsó, pár ezer forint, azon biztos nem spórolnék, pláne, hogy az atka meg hasonlók nem láthatóak, viszont nagyon egészségtelenek a babára nézve...
Kókuszt is lehet venni olcsón, láttam már 5-6 ezerért is újat az auchanban...
Én nem rizikóznék. Lehet, hogy nem a matracból jöttek egyébként, de rosszul lennék, ha fülbemászót látnék a lányomon :(
Ha ágyi poloskátok van az borzalmas lehet. A mi lépcsőházunkban most teljes irtás mert van egy szépséges lakónk a 10. emeleten és háááát a sok kukázott cuccal elterjesztették!!! Itt egy oldal róla!!
És ez olyan szintem megbújik h akkor veszed csak észre amikor már nagyon sok van belőle. Házilag ki se lehet irtani csak ilyen irtósokkal mert semmilyen bolti spray vagy nap, vegyszer nem segít!!!!! Hidd el nem játék!!! Jól nézd át!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!