Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Hogyan tudhatom meg hogy a...

Hogyan tudhatom meg hogy a baba ágy matraca bogaras?

Figyelt kérdés
bövebben. vettem egy kiságyat matracal de nem lehuzhatos a matrac huzata. ma a babám ruhájában fülbemászót találtam! majd a fürdövizébe egy pokot! hozáteszem tiszta pokroccal behuztam a matracot!
2013. júl. 6. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy vettem volna használt matracot. De ha már így alakult, beraknám a kádba és jól beáztatnám aztán kitenném a Napra (ha olyan matrac), vagy bezacskóznám és kiraknám a napra, hogy az összes bogár ami beleköltözött hőgutát kapjon, vagy elmennék a patikába/drogériába és megkérdezném milyen fertőtlenítőt ajánlnak, vagy fognám és levágnám a húzatott a matracról és átnézném, napoztatnám (aztán majd varrok rá másik húzatott, vagy varrnék így rá egy új húzatott és abba jól becsomagolnám (viszont a lapostetű simán át jön mindenen). A fő baj az, hogy az apró bogarak (pl. lapostetű) szanaszét fogják csípni a babádat.
2013. júl. 6. 21:51
 2/7 A kérdező kommentje:
uramisten! lapostetü? erre nem is gondoltam! veszek egyett matracot! vagy klrakom a napra! köszönöm a választ!
2013. júl. 6. 22:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Matracból én sem szívesen használnék használtat, szerintem vegyél bele újat. Milyen matrac egyébként, szivacs, vagy kókusz?

A szivacs nagyon olcsó, pár ezer forint, azon biztos nem spórolnék, pláne, hogy az atka meg hasonlók nem láthatóak, viszont nagyon egészségtelenek a babára nézve...

Kókuszt is lehet venni olcsón, láttam már 5-6 ezerért is újat az auchanban...

Én nem rizikóznék. Lehet, hogy nem a matracból jöttek egyébként, de rosszul lennék, ha fülbemászót látnék a lányomon :(

2013. júl. 6. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Ágyipoloska szintén kedves kis jószág, bolha szintén, csótány stb. Tényleg nem ijesztgetni akarlak, csak ezek tényleg undok kis bogarak, és tényleg veszélyesek a babaára, és rátok is, simán átköltöznek hozzátok is. pl. baba ruhájába este belemásznak, utána átmászik a te ruhádba, te azt berakod a szekrénybe és kész a baj, vagy a "bogaras babát" beteszed a ti ágyatokba. Kérdezz rá patikában mi a teendő ilyenkor.
2013. júl. 6. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha ágyi poloskátok van az borzalmas lehet. A mi lépcsőházunkban most teljes irtás mert van egy szépséges lakónk a 10. emeleten és háááát a sok kukázott cuccal elterjesztették!!! Itt egy oldal róla!!

[link]

És ez olyan szintem megbújik h akkor veszed csak észre amikor már nagyon sok van belőle. Házilag ki se lehet irtani csak ilyen irtósokkal mert semmilyen bolti spray vagy nap, vegyszer nem segít!!!!! Hidd el nem játék!!! Jól nézd át!!!!

2013. júl. 6. 22:22
 6/7 A kérdező kommentje:
szerintem kardo kokusz lehet de ennyi elég volt hoinap levájom a huýatot! belenézek! és kitisztitom-.
2013. júl. 6. 22:27
 7/7 A kérdező kommentje:
jol elirtam siettem bocsi
2013. júl. 6. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!