Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Milyen színű legyen a kisfiúnk...

Erus76 kérdése:

Milyen színű legyen a kisfiúnk szobája?

Figyelt kérdés

Tanácstalan vagyok, mert elég sötét a szoba (régi típusú házban lakunk). De ezek a színek már vannak a lakásban: madártej (sárga), tűzliliom (bordós-barnás), trombitavirág (narancsos)és napraforgó (sötétebb sárga).

Bútorai világos barnák. Én világos zöldre gondoltam.

Válaszokat előre is köszönöm!

2013. júl. 1. 12:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Világos kék-zöld:)
2013. júl. 1. 12:34
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem az ilyesmi szín tetszik kisfiúnak. [link]
2013. júl. 1. 12:35
 3/13 anonim ***** válasza:
Az elnevezésekből Polifarbe Platinum falfestéket használsz. Szerintem ebből a márkából az orgona szín nagyon szép.
2013. júl. 1. 12:46
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Orgona szín, tehát lilás nem lehet, mert apuka fradista, tehát ez a szín kilőve! :-)))

Kék számomra hideg szín, szintén kilőve.

Bézs nem rossz, szerintem két színből oldjuk meg, marad a zöld.

2013. júl. 1. 13:03
 5/13 anonim ***** válasza:
Én valami tejeskávé, esetleg kakaóbarna környékén keresgélnék. Az nem az a hagyományos kék, zöld.
2013. júl. 1. 13:44
 6/13 anonim ***** válasza:
Minekünk pár napon belül születik a kisfiúnk a szobáját pedig úgy festettük, hogy kettő falnak a színe nagyon szép kék, a másik kettő falé pedig krém szín lett, nagyon jól mutat így együtt ez a két szín és melegség érzetet ad! :)
2013. júl. 1. 13:52
 7/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, nem hangzik rosszul a színválasztásotok, még átgondolom!

Köszönöm az eddig ötleteket!

2013. júl. 1. 14:41
 8/13 anonim ***** válasza:

Nalunk elenk citromasarga es elenk fu zold lett a kisfiam szobaja.( a zold fal a hangsulyosabb,ahol a butorok es erkely ajto vannak,azok a falak lettek sargak.)Nagyon vidam,mindig vilagosnak tunik,nekem ez a kedvenc szobam a lakasban:)

A szonyeget es a butorokat is ezzel harmonizalva rendeltuk,de a vilagos barnaval is nagyon jol nez ki szerintem.

2013. júl. 3. 13:30
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekünk alul világoskék a fal, felül sárga. A kék nekem is hideg, de így a sárga nagyon feldobja. Ha apuka Fradista akkor én a zöld-sárga vagy zöld-krém variációt választanám :). (nálunk ezért nincs sem zöld, sem sárga fal, mi a Lokinak szurkolunk :)))
2013. júl. 5. 00:44
 10/13 anonim ***** válasza:
vagyis úgy akartam írni, hogy sem zöld, sem lila :)
2013. júl. 5. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!