Kisfiam 7 hetes, de már nagyon szeretnénk kimenni egy kicsit a strandra a férjemmel. Arra gondoltunk, hogy megvárjuk, hogy betöltse a 3 hónapot a kisfiúnk. Szerintetek akkor már ki lehet menni vele pár órára a strandra?
Pancsoltatni lenne gyerek medence,viszont annak hideg a vize,ezért csak a meleg termál vize mártogatnánk bele egy kicsit..attól nem lenne baja,ugye?
Első babánk,és még nem igazán tudjuk,hogy ,,mit szabad,, és ,,mit nem,,.
De persze a védőnőt mindenképpen megfogom kérdezni erről,meg ha kell a gyerek orvosunkat is.
Termálvízbe neeee.
Inkább vigyetek egy kis pancsolót neki, amibe meleg vizet tesztek. Árnyékban teljesen jól ellesz.
Mi anno, úgy mentünk strandolni, hogy az alvásidejéhez időzítettük. Etetésre már kint voltunk a strandon, babakocsiban elaludt, odatoltam a medence mellé, árnyékos részre, és így láttam, hallottam is ha jelez :) A 3 hónapos kort megvártuk mi is.
Értem.Akkor a babát nem tesszük vízbe..csak jó lenne már egyet úszni,imádunk a férjemmel strandolni :)
Akkor a kisfiúnkat csak betesszük árnyékba és kész.Biztosan élvezné ő is,ha az árnyékban érné a jó friss levegő :)
És pl az etetést hogy oldanátok meg?A kisfiam hála Istennek anyatejes és 3 óránként szopik..szoptatni pl hol szoptatnátok meg a strand területén?Mert én arra gondoltam,hogy van ingyenes öltöző,és addig bemennék oda vele. 5-6 óra strandolás szerintetek egy 3 hónapos babának nagyon hosszú lenne??
Igazuk van az elsőknek, nem szabad bevinni.
Bárhol megszoptathatod, fogod és letakarod egy textilpelussal és kész :)
Én is így voltam vele hogy már nagyon szerettem volna kimozdulni, strandra menni a családdal, meg hát a nagyobb gyereket sem zárhatom be a lakásba...
De megmondom őszintén eléggé kínszenvedés volt. Most voltunk először strandolni vele ( 6 hónapos). Nagyon meleg volt, hiába voltunk árnyékban (fák és napernyő alatt) végig kínlódta a délutánt. Nem akart enni, csak nyüglődött.
Babamedencébe bevittük egy kicsit locsizni.
Nekünk sajnos nem jött be annyira a strandolás mint amennyire én szerettem volna. Úgy érzem kell még pár év mire azért ő is jól fogja magát ott érezni.
Mi pont tegnap voltunk először strandon vele.(5 hónapos)
3 után mentünk ki.Mikor kiértünk,már álmosodott,így elaltattam.Aludt is a friss levegőn,az árnyékba a kis pléden 1 órát.Miután felkelt megszoptattam,még csak anyatejes.Mi vittünk egy nagy napernyőt,és az alá ültem be.Cicire tettem,és semmi sem látszódott belőle.
Aztán bevittük a gyermekpancsolóba.Hát imádta. :))
Olyanokat kacagott. :D Este 7kor jöttünk haza.
Nagyon jól bírta!Holnap is megyünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!