Nektek meddig volt fent a baldachin és a rácsvédő? És a zenés körforgó?
A baldachin szettet 9 hónapos kora körül szedtem le. Akkor már folyton leszedte a rácsvédőt, így a függönynek sem láttam értelmét. Meg akkor elfordítottam az ágyát, és úgy bután is nézett ki.
A zenélő forgó kb addig érdekelte, amíg fel nem ült. Ez 8 hónaposan volt. Addig szerette, mert nézegette, próbálta leszedni őket, lábbal rugdosta. :)
Rácsvédő még fent van, bár most már csak azért, hogy piszkálja a lányom. 16 hónapos amúgy és kiköti, fogdossa, szóval ott hagytam neki, bár soha nem áll szépen és egyenesen, hanem össze van gyűrve, szét van szedve. :)
A baldachint olyan 8-9 hónapos kora körül levettük, a körfogót soha sem szerette, kicsiként sem érdekelte, így az max. 3-4 hónapos koráig volt fent.
1napig a baldachin :) császároztak és nem akartam ki be hajolgatni
a rácsvédő kb 2hétig, mert utána már velünk aludt
a zenés körfogó meg nem érdekelte
èn baldahint porfogonak gondolom és nem tetszik így nem volt.
zenélö pár hós koráig volt fent, azt imádta míg nem tudott fogni.
a rácsvédö most is fent van, picinek is így volt csak a falfelöli oldalon. soha nem szaggata le, és cumizik így a cumi nem tud a falfelé beesni, a fejénél meg kifele 2 kis plüss van erre meg azért nem.
A körforgót 11 kg-os koráig, ugyanis ezt a súlyt már nem bírta el a forgó, nagyon szerette.
A rácsvédő, meg addig, míg rácsos ágyban aludt. Folyton koppant a feje, így kellett végig.
Most 21 hónapos.
2,5 éves a lányom.
A rácsvédő még mindig fenn van, bár nem a régi, ez egy hosszabb, egész ágyat körbeérő.
A baldachin és a körforgó 8 hónapos korában lekerült, mert letépte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!