Esett már ki nagyobb kisgyereked a kiságyból?
nem egészen értem a kérdést, az a baj, hogy nem mászik ki?
Nekem a nagy nem volt egy éves mikor kiesett, nagyon megijedtünk, szerencsére nem lett semmi baja. Nemsokkal utána kivettünk 2 rácsot, í tudott "közlekedni"
A kicsi most 16 hós, és már nagyon próbálgatta kimászást, így leesésgátlós ágya van azóta, azon viszont átesett egyszer, de csak mert kajláskodott bohóckodott. Nevetett rajta.
Kedves 1. nem értelek, hogy miért vennél neki ágyat? Nem tudom az ágyában tartani, csak így. Nem tudunk 3-an aludni az ágyunkban. Úgyis átjönne, ha nem lenne fent a rács. Én inkább arra gondoltam, ha rájön a technikára, akkor a rács fölé még valamit teszünk, hogy ne tudjon átmászni, egy fényképen már láttam ilyet.
Azért is kérdeztem a kérdésem, mert itt már többször is olvastam, hogy kimászik a kisgyerek, de nem emlékszem, hogy írták volna, hogy meg is ütötte nagyon magát. Egyébként nálunk egy kb. 5cm-es szivacslap van az ágy előtt, arra szoktam lefeküdni és megvárni, míg elalszik.
Azért írtam, mert azt hittem azt akarod elkerülni, hogy kimásszon-kiessen. De ha meg tanul kimászni kiesés nélkül, akkor is nálatok fog kikötni...
Egy ismerősöm az utazóágyra való szúnyoghálót feszitette ki a rácsos tetejére esténként, így nem tudott kimászni.
Én 8 éves lehettem, amikor a galériaágy tetejéről alvajárás közben popsira estem. Hát, mit ne mondjak fájt rendesen utána jó sokáig, és a szüleimet is halálra rémisztettem az éjszaka közepén. Én csak arra keltem, hogy zuhanok... Le is szereltük az ágyat, azóta is azt használom, csak már a földön. :D
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!