A merev vagy a puha pelenkázó lap a jobb? Mèretben melyiket ajánljátok? Láttam mindenfélét, és fogalmam sincs mi a jó. Egy sima komód tetején tervezek pelenkázni nem pelenkázó laposon.
Mi egy teljesen egyszerű, felfujható IKEA-s pelenkázó lapot használunk.
Teljesen jól funkciónál már 22 hónapja.
Kemény
A puha nyeklik nyaklik, en utáltam használni.
Én is vettem ,1x sem használtuk.
Az ágyon pelenkázom kiskora óta. Alá meg egy alátétet szoktam rakni.
Én keményet akartam, de véletlenül a puhát rendeltem (ugyanúgy néz ki). Nem tudom a kemény milyen lenne, de a puha a pelenkázó komód tetején teljesen eldeformálódott, (valószínűleg a mellette lévő kislmápa hőjétől) és fél év után elkezdett szétmenni elöl az illesztéseknél.
Mondjuk lehet a keménnyel is így jártunk volna, a keménynél elvileg annyi a különbség, hogy a szivacs rész alatt van egy kemény (fa?) alap. A teteje ugyanúgy szivacs és ugyanaz a bevonat van rajta vacak illesztéekkel.
Csak ugy a komod tetejere lehet nem lesz jo, mert billegni fog. Bar nem tudom, attol fugg mekkora a komod.
Mi vettunk egy ilyet egy regi komodunkra, meretben pont jo volt, nekem ezzel biztonsagosabb pelenkazni, bar mi meg mindig hasznaljuk pedig a kisfiam elmult 1,5 eves.
Es erre tesszuk a pelenkazo lapot.
En imadom a pelenkazot, mert amugy a gyerek meg fut elolem, itt nyugton marad. Ha a foldon kell pelenkazni, az katasztrofa 😄😄 Persze minden baba mas, van aki nem is hasznal pelenkazot vagy csak egy par honapig, nehez kiszamitani, de nekunk ez igy bevalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!