Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » A merev vagy a puha pelenkázó...

A merev vagy a puha pelenkázó lap a jobb? Mèretben melyiket ajánljátok? Láttam mindenfélét, és fogalmam sincs mi a jó. Egy sima komód tetején tervezek pelenkázni nem pelenkázó laposon.

Figyelt kérdés

nov. 11. 22:54
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Én keményet vettem, kombi kiságyhoz. Aztán az élet úgy hozta, hogy máshol élünk, és pont jól jött, mert a sima rácsos kiságyra fel tudom tenni így. Viszont ha nagy ritkán a kombi kiságyas helyen vagyunk, akkor egy sima egyszerhasználatos pelenkázó alátéten teszem tisztába, szóval gondolom egy puha lap is tökéletesen megtenné 🙂
nov. 11. 23:12
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Mi egy teljesen egyszerű, felfujható IKEA-s pelenkázó lapot használunk.

Teljesen jól funkciónál már 22 hónapja.

nov. 11. 23:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A keménynek is csak az alja kemény, egyébként pont elég puha. Annyi hogy van tartása, van széle. Komód tetején olyat használtunk.
nov. 12. 07:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kemény

A puha nyeklik nyaklik, en utáltam használni.

nov. 12. 08:19
 5/8 anonim ***** válasza:
27%

Én is vettem ,1x sem használtuk.

Az ágyon pelenkázom kiskora óta. Alá meg egy alátétet szoktam rakni.

nov. 12. 08:25
 6/8 anonim ***** válasza:
27%
Ugyanaz, mint 5-os, az ágyon csináltam. "Lapnak" meg jó az eldobható alátét is. De környezetszennyezés miatt, inkább vettem egy puha, összehajtható, műanyag borítású lapot, amit könnyen le lehet törölni.
nov. 12. 09:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Én keményet akartam, de véletlenül a puhát rendeltem (ugyanúgy néz ki). Nem tudom a kemény milyen lenne, de a puha a pelenkázó komód tetején teljesen eldeformálódott, (valószínűleg a mellette lévő kislmápa hőjétől) és fél év után elkezdett szétmenni elöl az illesztéseknél.

Mondjuk lehet a keménnyel is így jártunk volna, a keménynél elvileg annyi a különbség, hogy a szivacs rész alatt van egy kemény (fa?) alap. A teteje ugyanúgy szivacs és ugyanaz a bevonat van rajta vacak illesztéekkel.

nov. 12. 11:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Csak ugy a komod tetejere lehet nem lesz jo, mert billegni fog. Bar nem tudom, attol fugg mekkora a komod.

Mi vettunk egy ilyet egy regi komodunkra, meretben pont jo volt, nekem ezzel biztonsagosabb pelenkazni, bar mi meg mindig hasznaljuk pedig a kisfiam elmult 1,5 eves.

[link]

Es erre tesszuk a pelenkazo lapot.

En imadom a pelenkazot, mert amugy a gyerek meg fut elolem, itt nyugton marad. Ha a foldon kell pelenkazni, az katasztrofa 😄😄 Persze minden baba mas, van aki nem is hasznal pelenkazot vagy csak egy par honapig, nehez kiszamitani, de nekunk ez igy bevalt.

nov. 12. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!