Szükséges a pelenkázó komód vagy felesleges?
Nem létszükséglet, de nehéz nélküle. Ez egy olyan dolog, hogy nyugodtan indítsatok nélküle, aztán ha 3 héttel a szülés után rájöttök, hogy márpedig kell, akkor még mindig megvásárolhatjátok.
(Ettől függetlenül én azért ajánlom.)
Lehet én vagyok béna, de nekem jól jött, 6-8 hónapig mindennapos használatban volt a pelenkázó, jó volt, hogy minden ott van kéznél (pelenka, popsitörlő, krém, váltóruha, akármi).
Tapasztaltabb anyukák sokszor mondják, hogy teljesen felesleges.
Ha veszek végül, valami olyat szeretnék, ami később is funkcionál pl sima kis szekrényként vagy komódként. Ilyen létezik?
Bocsi, nem vagyok képben még😃
A merev lap bármire rakható, ami legalább 3/4-ed részben alátámasztja, nem kell hogy kifejezetten pelenkázó komód legyen.
Nekünk egy íróasztal funkcionált pelenkázóként. Első gyereket majdnem szobatisztaságig (2,5 éves koráig) azon pelenkáztam.
Másodikkal költözködtünk, megtanultam a földön is, reptében is, de a térdemnek jobb volt állva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!