Kiágy lepedőből melyik márka jött be nektek Anyukák? Hol érdemes ilyet venni?
Figyelt kérdés
#babaszoba #lepedo
okt. 23. 09:42
1/12 A kérdező kommentje:
#kiságy lepedőre gondoltam.
okt. 23. 09:42
2/12 anonim válasza:
Brendonbol es ikeabol vettem oket, nem nagyon szorakoztam, legolcsobbat kerestem.:D
De teljesen jok.
3/12 anonim válasza:
Ebből márka? Mi a francnak. Lidl, tesco. Az a lényeg, hogy tiszta pamut legyen.
4/12 A kérdező kommentje:
Szia kedves #3-as. Igen, rosszul fogalmaztam. Nem az a lényeg, hogy milyen márka, hanem hogy tiszta pamut legyen és 3 mosás után ne kelljen újat venni. Nekem tökéletes a lidl-bol, aldi-bol. :) csak tudjam hol kell olyat venni, ami jó minőségű. Köszönöm a javaslataidat!
okt. 23. 10:30
5/12 anonim válasza:
Nekem a vízhatlan jön be😂Annyi baleset volt eleinte, hogy annyi matrachuzatot nem lehet mosni. Nekem van pár, sima lepedő is, de legutóbb a Rossmannban vettem vízhatlan, másik oldala pamut. Messze ez a legjobb, nem tudom milyen márka. Féláras volt (3ezer). Nézd meg van-e még. (Csak ne nálunk, mert lehet, vennék még egyet😂)
6/12 babyboom567 válasza:
De miért kéne 3 mosás után újat venni?
7/12 A kérdező kommentje:
Sajnos volt már rossz tapasztalatom rossz minsőégű lepedővel. Ez a 3 mosás csak egy példa volt. :D Lényeg, hogy ne legyen rossz minsőégű aka ne kelljen újat venni "3" mosás után.
okt. 23. 14:24
8/12 A kérdező kommentje:
#5-ös, jaj ez nagyon jó. Köszi a tippet! Balesetmentes kiságy pillanatokat kívánok nektek! 😊
okt. 23. 14:26
9/12 anonim válasza:
Ja hat a sima lepedo ala biztosan kell egy matracvedo is. En igy hasznalom, kulon, de a vizhatlan lepedo is jo.
10/12 anonim válasza:
Brendonban kapható a Zöllner, nagyon puha és bírja a strapát, nem bolyhos, nem nyúlik.
Alatta Clevamama vízhatlan lepedő is van, azt is szívvel ajánlom. Gyorsan szárad, ami nagyon hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!