Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Kiságyból milyet érdemes...

Kiságyból milyet érdemes venni? Az Ikeasakkal pl. Guliver mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Kell hogy 3 magassági szinten lehessen állítani a fekvőfelületet?

okt. 4. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A magasság állítás kell, egy újszölöttel, frissen szülten nem szeretnél olyan mélyre hajolni..

3 szint nem feltétlenül, 2 szint is elég. (mi a felső szintet 5 hónapos koráig, a középsőt 9 hónapos koráig használtuk, de az én babám későn állt fel)

Ami szerintem jó még, ha ki lehet venni 3 rácsot vagy levehető az egyik oldala, hogyha elkezd szabaduló művészt játszani azt ne fölül a rácson keresztül tegye. De ugye ez csak akkor lényeg, ha legalább 1,5 éves koráig ezt tervezed használni.

Nekem még az volt a fontos, hogy legyen alul fiók, kicsi a szoba, kell a tároló hely.

Én használtan vettem kiságyat, sokan megveszik és végül maguk mellett altatják a gyereket, kB újan lehet "használtat" kapni.

okt. 4. 22:27
 2/7 anonim ***** válasza:

En elso gyereknek egy egyszeru kisagyat vettem, aminek a racsa mondjuk leveheto es van hozza egy leesesgatlo, szoval lehetett (volna) hasznalni kesobb is gyerekagykent.

De egy percet nem aludt benne a gyerek 😂

Na viszont masodjara mar taktikasabb voltam es vettem egy ringathato kisagyat. Gondoltam hatha. Hat az valami alom! Tenyleg nagyon jo, mert amugy biztos hogy soha nem aludt volna benne a kisfiam se, de szerette, hogy ringatozik. Igy raszokott a kisagyra is.

okt. 5. 08:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi örököltünk egyet tesómtól, addigra 3 gyereket kiszolgált, két magasságba lehetett állítani, hát soha olyan jó lomosom nem lesz még egy, mert a mi gyerekünk sem maradt meg benne egy percet se, úgyhogy minden mást abban tartottunk :D
okt. 5. 08:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Első 2 gyereknél családból örökölt egyszerű kiságy volt, a célnak megfelelt.

Harmadiknál (mivel a terhesség előtt költöztünk, és akkor már a középső a járókában aludt, és milyen jókat... :D) már nem volt meg.

"Használtan" ugyan, de vettünk egy babarózsaszín-fehér, ringathatós kombi kiságyat.

A pelenkázós részt egy kezemen meg tudom számolni, hányszor használtuk, abba meg nem megyek bele, mennyit aludt benne...🤣

Úgy 1 éves korában el is adtam.

Most újra aktuális a dolog.

"Nekem még az volt a fontos, hogy legyen alul fiók, kicsi a szoba, kell a tároló hely."

Na, pont ennyi az igényem...

okt. 5. 16:16
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásaitokat. :-) nekem sincs sok igényem, de a fiókos részhez én is ragaszkodnék. Jól jönne az extra tárolóhely.

Azoknál ahol alig aludt benne a baba, ott köztetek aludt?

A férjem szerintem nálunk ebbe nem menne bele. Bár nem lenne sok választása, ha így alakulna. 😂

okt. 5. 16:30
 6/7 anonim ***** válasza:

5-os, nalunk babaobolben aludt az elejen, aztan meg padloagyon en aludtam vele, de 1,5 eves koratol kezdve egyedul aludt mar.

Nalunk nem jott be az, hogy harman egy agyban legyunk, picike is a mi agyunk, mert nagyobb nem fert be a szobaba.

De ha aludni akartam ejszaka, akkor most valaszthattam, hogy vagy a gyerekkel alszom vagy 20 percenkent kelek hozza. Utobbi nekem nem ment 🙈

okt. 5. 16:49
 7/7 A kérdező kommentje:
#6 meg is értelek. Sokkal kényelmesebb ilyenkor a babával aludni, mint folyamatosan járkálni hozzá, mikor igényli. Különben egy percet sem aludna az ember. Igaz én még előtte állok, de én is és a férjem is nagyon sírós kisbabák/gyerekek voltunk, úgyhogy erre készülök. Aztán hátha meglepetés ér és a baba szuper alvó lesz.
okt. 5. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!