Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Telen születik a babank....

Telen születik a babank. Erdemes 3 reszes vagy eleg a 2 reszes babakocsi? Tapasztalatok erdekelnenek.

Figyelt kérdés
júl. 6. 22:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
47%
Nekünk 2 részes volt, tökéletesen megfelelt. Hosszú sétákra mentünk vele, ahhoz nyilván a mózes alkalmas, az autóshordozó nem. Abszolút nem hiányzott, hogy rá tudjam rakni a vázra a hordozót.
júl. 6. 22:12
 2/22 A kérdező kommentje:

Akkor neked sport+ mozes volt?

En pont olyat neztem,hogy a mozes resze nincs, csak sport+ hordozo

júl. 6. 22:20
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 részest választottam és ki is használtuk mindenét. Az autós hordozó kb 6 hónapig volt jó, akkor vettünk dönthető autós ülést. A mózes kb 5 hónapig volt elég, utána 2 éves koráig a sport ülést használtuk. A második gyerek is végigvitte ezt és aztán remek állapotban eladtam. Vettünk egy kocsiban elférő kis sport babakocsit a nagy bevásárlások, hosszabb látogatások miatt, de minden másra a nagyot használtam. A mózes külön funkciója az volt, hogy íves talpa volt, így önállóan a földre téve ringathattam benne a babát helyszíntől függetlenül. Rokonoknál abban aludt, otthon meg a konyhában mellettem, míg a dolgomat csináltam.
júl. 6. 22:27
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
3 részes. Nem bántuk meg! Praktikus és hasznos mind 3 rész!
júl. 6. 22:39
 5/22 anonim ***** válasza:
23%
Igen, nekem mózes és sport van. A mózes valóban olyan 5-6 hónapig jó, de utána már jó a sport rész. A hordozóba nem ajánlott 1 óránál tovább lennie, úgyhogy mi azzal nem lettünk volna kisegítve a 2-3 órás séták alatt. A hordozó, amit az autóban használtunk, 1 éves korára az utálata fő tárgya lett, így azt le is kellett cserélnünk. Ha 2 részes, akkor a mózes+sport, a sport és hordozónak semmi értelme. Akkor vegyél 3 részest.
júl. 6. 22:54
 6/22 anonim ***** válasza:
28%
Nem lehet tudni: nálunk muszáj volt az autós hordozót is rátenni a babakocsira, mert megkésett a mozgása, kinőtte a mózest, de ülni még nem tudott sokáig.
júl. 6. 22:55
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi is 3 részeset vettünk téli születésű babának. Mózest kb nyár elejéig használtuk, autós hordozót csak az autóban.
júl. 6. 22:56
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Hasznaltam az autos hordozot is,nagyon jo volt, ha kocsival mentunk bevasarolni, elaludt a baba es akkor csak siman atraktam a babakocsi vazra anelkul, hogy fel kellett volna ebreszteni.

Hosszu bevasarlasokra soha nem mentunk, szoval a gerince miatt nem aggodtam. Setakhoz csak a mozest, kesobb a sportot hasznaltuk.

júl. 6. 23:14
 9/22 anonim ***** válasza:
86%
Én ha újra csinálnám akkor travel systemes sport babakocsit vennék és ahhoz vennék adaptert babahordozóval és mózessel.A 3in1 babakocsi óriási,elfoglalja az egész csomagtartót illetve mi nem is használtuk már a sport részét hanem megvettük az új sport babakocsit
júl. 7. 00:18
 10/22 anonim ***** válasza:
73%

"nálunk muszáj volt az autós hordozót is rátenni a babakocsira, mert megkésett a mozgása, kinőtte a mózest, de ülni még nem tudott sokáig."

És erre miért nem volt jó a teljesen dönthető sport?

Nálunk rég kinőtte a hordozót is mire megtanult ülni.

júl. 7. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!