Telen születik a babank. Erdemes 3 reszes vagy eleg a 2 reszes babakocsi? Tapasztalatok erdekelnenek.
A többség szerintem félreérti a kérdést.
A 2 részesnél a mózes hiányzik, nem a hordozó.
"És erre miért nem volt jó a teljesen dönthető sport?"
. Mert nem volt teljesen dönthető, kedves lepontozó művészek.
Mi neked a 3, és mi a 2 részes?
A válaszok alapján is mindenki mást ért alatta.
A 3in1 részes egybekocsik arról híresek, hogy nagy böhöm konstrukciók és mire a sportrészhez ér az átlag, lecserélik valami könnyű kisebbre.
Ennek kivédésére szokták azt tanacsolni, hogy válassz egy travel system kompatibilis sportot, amihez opcionálisan csatlakoztatható mózes és hordozó is, így minden rész ki lesz használva.
Egyébként őszi babanál jó a mózes, tavaszinál viszont olyan gyorsan váltottunk a teljesen dönthető, megfordítható sportra, hogy akár ki is hagyhattuk volna a mózeses időszakot. Melege volt benne, míg a sportban jart a levegő.
A sportkocsinkhoz egyébként mózes és hordozó is kapható volt. Ha nem lett volna meg a 3in1 batar a nagytól, akkor is tökéletes lett volna
Első gyereknél rengeteget használtuk a mózest. A második-harmadiknál már nem, ugyanis nem fért be a babakocsi az óvoda ajtaján... -_- Így aztán többnyire a hordozóba pakoltam a kicsit, mert abban be tudtam vinni az öltözőbe. Ha ezen felül még sétáltunk esetleg, akkor előkerült a mózes is.
Én megvenném a 3 részest a helyedben.
Egyebkent olyan babakocsit erdemes venni, aminel a sport is teljesen dontheto, inkabb erre figyelj! Nalunk is az volt, hogy 4 honapos korara kinotte a mozest (bar ez kisebb fajta mozes volt, vannak nagyobbak is), aztan nyilvan setalni meg nem vittem volna a hordozoban, az nem tul jo. De a hordozot is kinotte 6 honapos korara, hosszu baba volt, most is magasabb az atlaghoz kepest.
Szoval a sportot hasznaltuk, dontve, amig nem tanult meg ulni, ami nala 9 honapos kor volt.
19-es, pedig jo lenne a hordozot hasznalni, amig ki nem novi!
De majd meglatod, probaljatok mi mindkettot.
Az uleseket altalaban nem lehet annyira tokeletesen beallitani, hogy egy ujszulottnek jo legyen, hiaba irjak hogy 0 hos kortol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!