2/20 A kérdező kommentje:
Az enyém pont 2 éves, még a rácsos ágyban alszik, de már nagyon gondolkodom, hogy be kellene szerezni valamilyen kiságyat.
okt. 22. 11:07
3/20 anonim válasza:
Mind a 2 gyerek első szülinapjára kapott új ágyat
5/20 anonim válasza:
Az enyém szeptemberben múlt 2, meg ott alszik...
Szereti a rácsba betámasztani a lábát, ébredéskor is szórakozik ezzel, de így is alszik el, én csak ezért nem sietek. Ráadásul így az ágyam mellett alszik, egy sima ágyat nem tennék be a szoba közepére :)
6/20 anonim válasza:
2 éves és még abban alszik. Ameddig nem tud kimászni addig marad. Ha megébred éjjel akkor úgyis hozom közénk aludni.
7/20 anonim válasza:
A 4 évesem még mindig a babakori ágyában alszik :D Mármint ilyen hagyományos rácsos kiságy, csak ugye levehető volt az egyik oldala, és így használjuk még mindig. Fizikailag még mindig belefér :D Bár már emlegeti, hogy szeretne ő is nagylányos ágyat. Szóval hamarosan lecseréljük, de azért is húztuk eddig, mert ilyen speckó kis tornyocskás ágyat szeretnénk neki (és akkor már a húgának is) csináltatni, ami nem is olcsó és nem is olyan egyszerű.
8/20 anonim válasza:
2,5 évesen kora után kapott nagylány is ágyat. Nem akart soha kimászni a kiságyból, szerette, szeretett is aludni benne. Ezért nem igazán siettünk a váltással. :) teljesen jó volt így nekünk és neki is.
9/20 anonim válasza:
18 hónapig. Onnantól már össze-vissza ütötte magát benne és féltem, hogy felkapaszkodva ki is zuhanhat.
10/20 anonim válasza:
4 éves lett szeptemberben, még mindig abban alszik.
Levehető oldala van, elfér benne, szereti is. Szerintem tavasszal fogjuk lecserélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!