Babaházat merjek a mamabrum.hu-ról rendelni? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Azt néztem, hogy cseh a telephelyük és az oldal is elég Google fordított. Nagyon szép babaházat láttam náluk nagyon jó áron, de félek, hogyha gond van a termékkel akkor a 20 kg-os csomagot Lengyelországba saját költségen kell visszaküldenem, amit nem fogok, mert drágább lenne, mint a babaház..okt. 22. 09:26
1/19 A kérdező kommentje:
*lengyel a telephelyük
okt. 22. 09:26
2/19 anonim válasza:
Off leszek, bocsi, de érdekelnek engem is a válaszok, pont ugyanezen gondolkozok napok óta. :D Bocsi kérdező, remélem jön válasz.
3/19 A kérdező kommentje:
Èn is jó ideje agyalok rajta😁. Most írtam az oldalnak is, majd szólok ha jön válasz. Itthon az ekkora babaházak 43 ezertől indulnak es nem ennyire jók. Ez 35+2200 szàllítasi ktg ha előre fizetsz, 4 ezer!, ha utólag.😬
okt. 22. 09:38
4/19 anonim válasza:
Személyes tapasztalatom nincs velük, de a facebook oldalukon azt látom, hogy ha valami probléma akad, akkor elég nehézkes velük a kommunikáció. Pl hetek alatt sem válaszolnak email-es megkeresésekre. Néhány kép alatt van egy-egy komment, ezt azokból szűrtem le. Előre fizetéssel így biztos nem vállalnám. Láttam egy színhiba miatti cserés kommentet, ott is csak annyit írnak, hogy folyamatban van a csere, de nagyon nehézkes a kommunikáció.
5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Megtaláltam az Emagon elvileg ugyanezt (bàr ott egy másik babaházról készült kép is), ott 43 + 2700 vagy mennyi a szállítás, de legalább az EMAG intézi elvileg ha gond van
okt. 22. 09:58
6/19 anonim válasza:
7/19 anonim válasza:
Ha az EMAG-ról rendelsz, nézz utána hogy melyik futárcég szállítja. Az Emag sokat dolgoztat a SAMEDAY-jel, akikre nagyon sok panasz van, hetekig ülnek a csomagokon, nem kommunikálnak a vásárlókkal. Mindenképpen azt javaslom, hogy utánvéttel fizess, még ha esetleg kicsit drágább is.
8/19 anonim válasza:
Nem babahaz, de en jatekkonyhat rendeltem toluk, a szallitas, termek minosege, minden szuper volt.
Szoval en ezek utan megrendelnem :D
9/19 anonim válasza:
Nem ez, Banaby, de kb. hasonló kategória. Mi szivárvànyhintát rendeltünk tőlük, mert nagyon jó áron volt, minden okés volt és az egyik legjobb játék, amit eddig vennünk sikerült. :D Én is aggódtam a mindenféle nyelvek miatt, de nem volt gond.
10/19 anonim válasza:
Milyen babahaz az amit nem lehet megvenni itthon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!